PlayStation Productions'ın ilk oyun uyarlaması belli oldu

Ahmet Özçilingir 22.05.2019 - 14:34
Twisted Metal dizisi yolda

Sony'nin yeni kurulan yapım şirketi PlayStation Productions zaman kaybetmeden çalışmaya başladı. PlayStation oyunlarının film ve televizyon dizisi uyarlamalarını yapacak olan yapım şirketinin ilk projesi de belli oldu. PlayStation Productions'ın ilk projesi Twisted Metal serisine dayanan bir TV dizisi olacak. Sony Pictures Entertainment Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO Tony Vinciquerra, Twisted Metal serisine dayanan bir TV dizisinin yapımına başlandığını doğruladı.

PlayStation Productions'ın ilk oyun uyarlaması filmi belli oldu

PlayStation Productions'ın ilk yapımı, Twisted Metal serisine dayanan televizyon dizisi olacak. Sony Pictures Entertainment Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO Tony Vinciquerra, ilk porjenin Twisted Metal olduğunu doğrulayarak şu açıklamayı yaptı; "Elimizde PlayStation serisi Twisted Metal'den uyarlanan bir televizyon dizisi projesi var." PlayStation'ın en köklü markalarından biri olan Twisted Metal serisinden bir süredir (2012 yılından beri)  yeni oyun gelmiyor.    

Twisted Metal televizyon dizisi oyunseverlerde pek de heyecan yaratmış gibi görünmüyor. Uzun yıllardır konuşulan Uncharted filmi ile ilgili bir gelişme bekleniyordu ancak henüz beklenen film ile ilgili bir açıklama yapılmadı. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 22:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.05.2019 10:09
oyunu hatırlayan kaldı mı ki , izleyenlerin çoğu oyun uyarlaması olduğunu bile anlamayacak, gow,last of us, uncharted filan dururken çok tuhaf bir seçim olmuş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation Productions'ın ilk oyun uyarlaması belli oldu
İlginizi Çekebilir