PlayStation Stars sadakat programı duyuruldu

Alparslan Gürlek 14.07.2022 - 18:23
Oyun oynarken ödüller kazanabilmenizi sağlayacak PlayStation Stars sadakat programı duyuruldu. Ülkemizde olup olmayacağı ise belli değil.

PlayStation Stars sadakat programı bugün duyuruldu. Basitçe belirli oyunları oynayarak, kupaları kazanarak bazı ödüller elde edebileceğiniz yeni sistem bugün PlayStation Blog üzerinde bir yazı ile duyuruldu.

PlayStation Stars nedir? Nasıl olacak?

PlayStation Stars programı herkes için ücretsiz olacak ve basitçe oyunlar oynayarak bazı ödüller kazanmanızı sağlayacak. Belirli oyunlarda o ay belirlenen kupaları almak, bazı oyunlarda platin kupa yapan ilk kişi olmak gibi çeşitli mücadelelerle oyun oynarken bir yandan da bir yarışta olduğunuzu hissettirecek diyebiliriz. Blog gönderisinde de yazdığı gibi bu yıl faaliyete geçecek sistem herkes için ücretsiz olacak.

Üyeler çeşitli kampanya ve etkinlikleri tamamlayarak ödüller kazanacak. Aylık "check-in" kampanyalarında herhangi bir oyunu oynayarak, turnuvalar kazanarak, belirli kupaları elde ederek ya da yerel saatinize göre yeni çıkmış bir oyunda platin kupayı kazanan ilk kişi olarak ödüller kazanabileceksiniz. Aynı zamanda PlayStation Stars üyeleri sadakat puanları da kazanacak. Bu puanları PlayStation Store'da kullanabilecekler.

"Dijital Koleksiyon Ürünleri" adını verdikleri yeni bir ödül türü de bu sistemle birlikte hayatımıza giriyor. Oyunlardan ve diğer eğlence ürünlerinden ikonik karakterlerin ve Sony'nin yeni cihazlarının figürleri gibi dijital ürünler olarak karşımıza çıkacak. Bu dijital ürünlerin hiçbiri NFT olmayacak ve ticareti yapılamayacak.

PlayStation Stars, PS Plus aboneleri için ayrıcalıklar içeriyor

PS Plus üyeleri için ek avantajlar

Bununla birlikte PlayStation Stars'a kayıtlı PS Plus üyeleri, tıpkı Steam'in puan dükkanı sisteminde olduğu gibi her satın alımda puan kazanacaklar. PS Plus Extra ile birlikte cazip hale gelen abonelik sisteminin cazibesi biraz daha artıyor diyebiliriz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 12:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation Stars sadakat programı duyuruldu
İlginizi Çekebilir