PlayStation ve God of War, Family Guy'a sponsor oluyor

Hakan Hervenik 16.03.2018 - 03:07
Sony'den ilginç bir hamle.

Kratos önümüzdeki ay konsollara dönecek. Ancak öncesinde kısa bir ziyarete giderek sevilen animasyon serisi Family Guy'a konuk olacak. Adweek'in haberine göre Sony, Pazar günü yayınlanacak olan Family GUy bölümüne sponsor olmuş durumda. 60 saniyelik Arrow isimli bir reklam yayınlayacak olan Sony, bu reklamı dizinin öncesinde ve sonrasında oynatacak. 15 yıldır dizinin içerisinde hiç bir reklam bulunmamakta. Fakat, öncesinde ve sonrasında verilen reklamlar bir hayli değerli.

PlayStation ve God of War, Family Guy'a sponsor oluyor

PlayStation'ın pazarlama müdürü Asad Qizilbash yaptığı açıklamada "Bu 30'ar saniyelik reklam çalışması oyun için yaratmak istediğimiz özel deneyimlerden birisi olacak. Sahip olduğumuz hayranlara ve yen hayranlarımıza bu şekilde yaklaşmak istedik. Medya konusunda ne kadar çok aktivite sunabilirsek, PlayStation'ın oyun sektöründe o kadar lider olabileceğine inanıyoruz." dedi. Sony, Family Guy'da yapılacak olan bu reklamın hem izleyicilere hem de aksiyon oyunları severlere ulaşabileceğini düşünmekte. Önümüzdeki ay raflarda yerini alacak olan God of War'ın geçtiğimiz aylarda NBA maçında da başarılı bir reklam çalışması ile karşılaşmıştık.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 03:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2018 10:58
Ya her haberde konuyla alakasız aynı videoları koymuşsunuz, Pavlov'un köpeği gibi şartlandık resmen, her gördüğümüzde haberle alakalı sanıp izlemeye çalışıyoruz. Ne gerek var böyle şeylere?
MK Okuru
MK Okuru 17.03.2018 00:49
Evet oyun sitesi sanki izlenme kasıyor gibi. Öyle olmadıgını umarak sanki diyorum.valakasız videolar genelde konulmaz. Merlin bu hatadan döner umarım bi an önce.
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation ve God of War, Family Guy'a sponsor oluyor
İlginizi Çekebilir