PlayStation'ın önemli ismi daha Microsoft'a transfer oldu

Ahmet Özçilingir 11.02.2019 - 10:42
Microsoft kadroyu güçlendiriyor.

Microsoft'un yeni nesle oldukça hızlı bir giriş yapacağını gösteren yeni bir gelişme daha yaşandı. 8 yıldır PlayStation çatısı altında önemli oyunların altında imzası bulunan oyun geliştiricisi Victoria Miller, Microsoft'un The Initiative stüdyosu çatısı altında çalışmaya başladı.

Microsoft PlayStation'un önemli bir ismini transfer etti 

Microsoft önemli bir oyun geliştiricisini daha bünyesine kattı. Daha önce Rockstar Games'te, Insomniac Games'te hatta God of War yapımında bölüm tarasımıcısı olarak çalışan önemli isimleri transfer eden Microsoft yeni bir transfer daha yaptı. 8 yıl, Sony çatısı altında Playstation 4 özel oyunlarında çalışmış olan geliştirici Victoria Miller, Microsoft'un The Initative stüdyosuna katıldı.  Victoria Miller daha önce LittleBigPlanet 3, Beyond: Two Souls, Until Dawn, Detroit: Become Human, No Man’s Sky gibi oyunlarda yer almıştı.

Yeni nesilde Xbox tarafı özel oyunlara ağırlık verecek gibi görünüyor. Xbox'ın yeni nesilde iki farklı konsol piyasaya süreceği bu konsollardan birinin bulut tabanlı bir stream makinesi olacağı, ikinci konsolun ise klasik oyun konsolu olacağı iddia ediliyor. Yeni nesilde Sony ve Microsoft rekabeti artacak gibi görünüyor. 

PlayStation'ın önemli bir ismi daha Microsoft'a transfer oldu

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.02.2019 11:18
fotoğrafı çok aradınız mı:D
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation'ın önemli bir ismi daha Microsoft'a transfer oldu
İlginizi Çekebilir