Playstore’da haftanın oyunları

Merlinin Kazanı 8.02.2013 - 11:34
Repertuar durmadan büyüyor
Her geçen gün yeni oyunlar ile zenginleşen Playstore kataloğuna bu hafta birbirinden iddialı oyunlar eklendi!

Dead Space 3
Yılın en çok beklenen korku aksiyon oyunlarından Dead Space 3 dünya ile aynı anda, aylık 8TL’den başlayan taksitlerle Playstore’da yerini aldı.

Playstore’da haftanın oyunları
Dead Space 3, Isaac Clarke ve acımasız asker John Carver’ı, Necromorph salgınının kaynağını bulmak için uzayın bir ucundan öbür ucuna devam eden yolculuğa çıkarıyor. Buzul gezegen Tau Volantis’e zorunlu iniş yapan Isaac, hammadde ve mekanik parçalar için zorlu çevrede arama yapmak zorunda. Sonrasında ise silah ve hayatta kalmak için gerekli araçları oluşturmak ve özelleştirmek için mühendislik yetenekleriyle son sınavını vermesi gerekiyor.

The Elder Scrolls V Skyrim – Dragonborn
Geçen yılın en çok konuşulan oyunlarından Skyrim Drgonborn eklenti paketi ile oyunseverleri selamlıyor. Oyunseverleri Morrowind Kıyılarında muhteşem bir macera sunan Dragonborn eklenti paketi aylık 4TL’den başlayan taksitlerle Playstore’da oyunseverleri bekliyor.

Playstore’da haftanın oyunları
Bu yeni Skyrim genişleme paketiyle birlikte Morrorwind sınırları, Solstheim adasına giriş yapıyoruz. Karşımızda da yeni şehirler, yeni zindanlar ve görevler bizi bekliyor. Bu yeni yerin buzlu tepelerini gezip düşmanlarınızı telef etmek ve ejderhaları uysallaştırmak için daha da güçlü olmaya çalışacaksınız.Kaderiniz, ayrıca Solstheim’in de kaderi, en ölümcül düşmanınız olan ilk Dragonborn yani ejderdoğan’la yüz yüze gelmenize bağlı.

Tera Rising Aylık Club Kartları

Harika dinamikleri ve üstün görselliğiyle MMO severleri kendisine çekmeyi başarmış TERA artık Free-to-Play olarak yoluna devam ediyor. Tera Club'a katılmak isteyenleri Playstore’da güzel fırsatlar bekliyor.

Playstore’da haftanın oyunları
Free-to-Play oyunlarında zamandan kazanmayı severler adına büyük avantajlar sağlayan Tera Club kartları artık Playstore'da yerini aldı. 1 ve 2 aylık üyelik kartları alanlar pek çok avantaja sahip olacaklar. 1 aylık Tera Club 28 TL, 2 aylık Tera Club ise 50 TL’lik fiyatlarla Playstore’da oyunseverleri bekliyor.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 04:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Playstore’da haftanın oyunları
İlginizi Çekebilir