Playstore’da haziran ayına “Company Of Heroes 2” damgasını vurdu

Merlinin Kazanı 15.07.2013 - 14:40
İşte Haziran'ın en iyileri
TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore, en popüler oyunlara dünyayla aynı anda ulaşma imkânı sunarak oyunseverlerden büyük ilgi görüyor.

Playstore’da dünyayla aynı anda satışa çıkan oyunlardan biri olan “Company of Heroes 2”, haziran ayında en çok satılan oyun oldu. Önceki oyunlardaki çıtasını daha da yükselterek, benzersiz bir savaş oyunu deneyimi sunan “Company of Heroes 2”, özellikle strateji oyunlarını sevenlerden ilgi görmeye devam ediyor.

Playstore’da Mayıs ayının satış lideri olan, Codemasters’ın başarılı yarış oyunu “Grid 2” ise bu ay ikinci sıraya yerleşti. Vahşi Batı öykülerine gerçek bir saygı duruşu niteliği taşıyan “Call of Juarez Gunslinger” oyunu ise Playstore’da en çok ilgi gören üçüncü oyun oldu.

Playstore’da haziran ayına “Company Of Heroes 2” damgasını vurdu
Capcom firmasının heyecan dolu aksiyon oyunu “Remember Me”, Playstore’da en çok satan dördüncü oyun olmayı başardı. Dünyayla aynı anda oyunseverlerle buluşan bir başka oyun olan, Skyrim serisinin tüm eklenti paketlerini içeren özel paketi “Skyrim Legendary Edition” ise en popüler beşinci oyun oldu.

Playstore’da Haziran ayında en çok satan diğer oyunlar ise sırasıyla; Activision firmasının sunduğu, Marvel evreninin en sıra dışı ve eğlenceli karakterlerinden olan “Deadpool”, Trackmania serisinin yeni oyunu olan “Trackmania Stadium”, Simcity, “Battlefield 3 Premium Edition” ve “Hitman Absolution” oldu.

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Playstore’da haziran ayına “Company Of Heroes 2” damgasını vurdu
İlginizi Çekebilir