Playstore’da Square Enix oyunlarında %75'e varan indirimler

Merlinin Kazanı 15.03.2013 - 16:31
Muhteşem oyunlar sudan ucuza
Playstore’da heyecan verici bir kampanya daha başlıyor. Square Enix’in popüler oyunları, 15 Mart - 19 Mart tarihleri arasında %75'e varan indirimler ve aylık 1 TL'den başlayan taksitlerle sunuluyor.
 
TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, oyunseverlere sunduğu kolaylıklara bir yenisini daha ekledi. TTNET’li oyunseverler, dünya çapında ün kazanmış oyunlara imza atan Japon firma Square Enix’in popüler oyunlarını %75'e varan indirimler ve aylık 1 TL'den başlayan taksitlerle Playstore'dan alabilecekler.

Playstore’da Square Enix oyunlarında %75'e varan indirimler
Bu heyecan verici kampanya, 15 Mart - 19 Mart tarihleri arasında geçerli olacak. Oyunseverler kampanya kapsamında; “Hitman Absolution”, “Hitman: Absolution - Professional Edition ”, “Sleeping Dogs Limited Edition”, “Deus Ex Revolution”, “Just Cause”, “Supreme Commander”, “Thief: Deadly Shadows “ ve “Dungeon Siege III” adlı oyunlara 9,9 TL’den 48 TL’ye varan indirimli fiyatlarla sahip olabilecekler.

Playstore önümüzdeki dönemlerde de dünyaca ünlü oyunları en uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla oyunseverlerle buluşturmaya devam edecek.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 23:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Playstore’da Square Enix oyunlarında %75'e varan indirimler
İlginizi Çekebilir