Playstore'da GTA serisi ve birçok oyun indirime girdi

Ersin Kılıç 16.10.2017 - 16:51
GTA, Tom Clancy's, Mafia ve Kalypso oyunlarında büyük indirim var

Ülkemizde faliyet gösteren sayılı sitelerden biri olan ve Türk Telekom’un lider dijital oyun platformu olan Playstore, ilgiyle takip edilen oyunlarda yaptığı indirimler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Daha önce farklı kampanyalar ile karşımıza çıkan firma, bu sefer farklı serilerde büyük indirimlere gitmiş.

GTA oyunlarında indirim

kampanyaya giren en önemli seri şüphesiz GTA serisi. Serinin tüm oyunlarında indirime gidilirken şu sıralar hala popülerliğini devam ettiren GTA V, 84.00 TL'na kadar düşmüş durumda. tabi bu kampanyada Vice City, GTA III gibi serinin diğer mihenk taşlarına da yer verilmiş. 

Playstore'da GTA serisi ve birçok oyun indirime girdi
GTA serisi dışında indirime giden başka seriler de var. Ubisoft imzası ile çıkan hemen hemen tüm Tom Clancy's oyunlarında indirim yapılmış. Bunların arasında son dönemin popüler yapımları olan Ghost Recon: Wildlands ve Division gibi oyunların yanı sıra Splinter Cell serisinden bazı oyunlar da bulunuyor.

Ayrıca Mafia serisinin oyunları ile birlikte Kalypso ve Topware firmalarının oyunlarında da büyük indirimler var. Kampanya linklerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

GTA kampanyasına buradan, Tom Clancy's kampanyasına buradan, Mafia serisi için yapılan kampanyaya buradan, Kalypso ve Topware oyunları için yapılan kampanyaya ise buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 22:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.10.2017 19:33
İşin içinde oger telekom olunca, bedava verseler 2 kere düşünüyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Playstore'da GTA serisi ve birçok oyun indirime girdi
İlginizi Çekebilir