Playstore'da, Rockstar ve EA Games oyunlarına indirimler var

Ersin Kılıç 29.05.2018 - 13:21
Popüler birçok oyuna indirim yapılmış

Ülkemizde faaliyet gösteren en önemli oyun satış kanallarından biri olan Playstore, her hafta olduğu gibi bu haftaya da indirim haberleri ile başladı. Başta Rockstar Games oyunları olmak üzere sistemde yer alan birçok oyuna büyük oranlarda indirimler yapılmış. 

Playstore'da oyunlara büyük indirim

4 Haziran'a kadar devam eden ve %70 oranına kadar indirim imkanı sağlanan Rockstar Games kampanyasına baktığımızda firmanın en önemli oyunlarını görüyoruz. Örneğin GTA V, %57 oranında bir indirim ile 198 TL'den 84 TL'ye düşürülmüş. Oyunun özel paketlerinde ya da L.A Noire, GTA IV, Max Payne 3 ve Bully gibi oyunlarda da büyük indirimler yapılmış. Rockstar Games kampanyasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bunun dışında EA Games'ın bazı oyunlarında da 3 Haziran'a kadar sürecek indirimler mevcut. FIFA 18, Titanfall 2, Star Wars: Battlefront II ve Need for Speed Payback gibi oyunlarda da indirimler mevcut. EA Games kampanyasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Tabi firma odaklı oyunlar dışında bazı farklı yapımlara da indirim imkanları sağlanmış. Yine 4 Haziran'a kadar sürecek bu indirimlerde Castlevanialords of Shadow: Mirror of Fate HD oyununa 25 TL yerine 5 TL'ye, Story Goes On oyununa 15 TL yerine 8 TL'ye, Kerbal Space Program'a 54 TL yerine 27 TL'ye ve Kerbal Space Program: Making History içeriğine 46 TL yerine 23 TL gibi fiyatlar ile ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Playstore'da, GTA V ve birçok oyuna büyük indirimler var
İlginizi Çekebilir