Playstore'da yeni oyunlar satışta

Hasan Uğur Nayır 11.05.2012 - 14:21
MW3 yeni eklentisi, Blades of Time ve diğerleri
Birçok oyunu dijital olarak bünyesinde bulunduran Playstore’a yeni oyunlar eklendi. Call of Duty: Modern Warfare 3’ün Collection 1 DLC’si, Blades of Time, Tera ve Warlock: Master of the Arcane, Playstore üstünden satışa sunuldu. Tera ve Blades of Time’ın Standart/Limited Edition sürümleri yer alıyor. 

Playstore'da yeni oyunlar satışta
Yapılan açıklamada satışa sunulan oyunlar şu şekilde:

Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection 1 DLC

Modern Warfare 3’ün ilk indirilebilir içerik koleksiyonu hem yeni haritalar, hem de iki Special Ops görevi ile birlikte geliyor. Bu durum Call of Duty tarihindeki ilk online indirilebilir Special Ops görevi.

Yalnızca bu içerik paketine sahip olarak oyuncular Liberation haritasında askerileştirilmiş bir Central Park’a gidebilecek, Piazza'daki bir İtalyan kovalamacasında doğa manzaralarını yok edebilecek. Overwatch’da 70 kat yukarıdan, yoldan geçenlerin üzerine cam parçaları yağdırabilecek ve Black Box’da yere çakılmış bir Air Force One uçağının enkazında savaşabilecekler.

Bu geniş çoklu oyuncu çeşitliliğine ek olarak, Special Ops oyuncuları Negotiator'un esirlerin kaderini ellerine bırakacağı Hindistan’daki Black Ice elmas madenine sızmak için kar motosikletlerine binebilecekler.

Blades Of Time
 
Bu dinamik aksiyon ve heyecanlı hikayeye sahip oyunda savaş sistemi, dövüşler, ateşli silahlar ve büyüyü bir arada bulacaksınız. Hikaye avcısı Ayumi olarak oyuncular kendilerini tamamen korkunç kaos yaratıkları tarafından ele geçirilmiş tehlikeli ve sırlarla dolu bir adada (Dragonland) bulacaklar. Yolculuk boyunca birçok engel ve tuzakları aşacak, Ayumi’ye yeni güçler kazandıracaksınız. Outbreak çoklu oyuncu modları, oyunculara co-op ve karşılıklı maçlar sunacak.

TERA
 
TERA, oyunculara özgürce hedefleme içeren, dövüş sisteminde karakterleri üzerinde tam kontrole sahip olmalarına izin veren bir MMORPG oyunudur. TERA’daki oyuncu aksiyonları, karanlık güçler tarafından tehdit edilen dünyadaki güç dengelerini değiştirebilir, böylece yedi müttefik ırkı dünyalarını korumak için birlikte çalışabilecekler.

Warlock: Master of the Arcane
 
Popüler Majesty serilerinin en yeni oyunu Warlock: Master of the Arcane, fantastik Ardania dünyasındaki sıra tabanlı strateji ve global fetih elementlerini sunuyor. Kaotik bir çalkalanma devrinde, oyuncular sonsuz güç için mücadele eden bir savaş lordu olan büyük bir büyücünün rolünü üstlenecekler.

Yapımları satın almak için www.playstore.com adresine bakabilirsiniz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 22:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Playstore'da yeni oyunlar satışta
İlginizi Çekebilir