Playstore'dan 2K Games oyunlarına indirim

Merlinin Kazanı 17.08.2012 - 11:31
Bu oyunları denemek için müthiş fırsat
Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, en popüler oyunları sizlere sunmaya devam ediyor. Oyunseverler, 2K Games’in popüler oyunları Mafia II, Bioshock 2 ve Duke Nukem Forever’ı 28 Ağustos tarihine kadar yüzde 75’e varan indirim ile alabilecekler. Oyunseverler bu oyunları TTNET faturaları üzerinden satın alarak, ekstra yüzde 25 indirim ile aylık 1 TL’den başlayan ödeme seçeneklerinden faydalanabilecekler.

Playstore'dan 2K Games oyunlarına indirim
TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, 2K Games firmasının popüler oyunları Mafia II, Bioshock 2 ve Duke Nukem Forever oyunlarında 28 Ağustos tarihine kadar geçerli % 75’e varan indirimler sunuyor. Ayrıca TTNET müşterisi olan oyunseverler, faturaları üzerinden ödeme yapmaları durumunda bu oyunlara ekstra yüzde 25 indirim ve aylık 1 TL’den başlayan taksitlerle ulaşabilecekler.

Oyunseverler 2K Games’in popüler oyunlarından Mafia II’de Vito Scaletta’nın hayatını ve sıradan bir gangsterden en büyük suç ailelerinden birinin parçası haline gelişini anlatan hikayeyi tecrübe edecekler.

Dünya çapında 50’den fazla ödül kazanan ve 3 milyondan fazla satış rakamına ulaşan Bioshock’un devam oyunu olan Bioshock 2’de eşsiz Rapture şehrinde geçen gizemli bir macera, kullanıcıları bekliyor.

Playstore'dan 2K Games oyunlarına indirim
Duke Nukem Forever’de ise oyunseverler, oyun dünyasının en popüler karakterlerinden Duke Nukem’in son macerasında hareketli ve eğlenceli saatler yaşayacaklar.

TTNET müşterileri Playstore ürünlerinin ödemelerini faturalarına yansıtarak, tüm oyunları 12 aya varan taksit seçenekleriyle satın alabiliyorlar. Bunun yanında ağustos ayı boyunca TTNET faturası ile ödemelerde tüm oyunlarda geçerli olan yüzde 25 indirim fırsatından da yararlanabiliyorlar.

Detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

-Basın Bülteni
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 13:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Playstore'dan 2K Games oyunlarına indirim
İlginizi Çekebilir