Playstore'dan Black Ops 2 için büyük fırsat!

Merlinin Kazanı 11.10.2012 - 12:37
Call of Duty Black Ops II Digital Deluxe Paketi Türkiye’de ilk kez Önsiparişle Playstore'da!
Yılın en çok beklenen ve satış rekorları kırmasına kesin gözüyle bakılan oyunu Call of Duty Black Ops II oyunu, Dijital Deluxe paketi ile oyunseverlere muhteşem içerikler sunuyor. Oyunseverler bu muhteşem pakete Türkiye’de ilk kez önsiparişle Playstore’da, aylık 12TL’den başlayan taksitlerle ulaşabiliyor. Bu paketi önsipariş veren oyunseverler aşağıdaki özel içeriklere dünya ile aynı anda ulaşma imkanı bulacaklar.
 
Playstore'dan Black Ops 2 için büyük fırsat!
Dijital Deluxe özel içerikleri;
Nuketown Zombies Bonus Haritası: 1960'ların nükleer kasabasında, zombi gruplarıyla savaşın.
Nuketown 2025 Bonus Haritası: Hayranların en sevdiği haritada göğüs göğüse yaşanan kaosu, 1960'lardaki "geleceğin model evi" vizyonuyla yeniden tasvirini yaşayabilirsiniz.
Silah Kamuflajı: Özel çoklu oyuncu silah skin'leriyle stilinizi öne çıkarabilirsiniz.
Oyuncu Kartı Arkaplanları: Nuketown 2025 ve Zombies'ten esinlenen iki özel oyuncu kartı arkaplanıyla ‘killcam’leri hareketlendirebilirsiniz.
Resmi Call of Duty: Black Ops II Soundtrack Albümü - Jack Wall'ın destansı oyun içi kayıtlarının sayısal kopyası ve Trent Reznor'dan Theme edinebilirsiniz.
Call of Duty: World at War İndirme Bileti -2. Dünya Savaşı Pasifik ve Avrupa savaşlarını konu alan hikayesiyle Treyarch'ın klasiğinin bonus sayısal kopyasına sahip olabilirsiniz.

- Basın Bülteni
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 05:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Playstore'dan Black Ops 2 için büyük fırsat!
İlginizi Çekebilir