Playstore'da yapılan yeni kampanyalarda büyük indirimler var

Ersin Kılıç 25.05.2018 - 13:13
Dark Souls oyunları başta olmak üzere birçok kampanya var

Son olarak PES 2019 ön siparişi ile karşımıza çıkan Playstore, indirimli kampanyalarına devam ediyor. Ülkemizde faliyet gösteren sayılı sitelerden biri olan ve Türk Telekom’un lider dijital oyun platformu olan Playstore, ilgiyle takip edilen oyunlarda yaptığı indirimler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Playstore'da bu sefer de 4 farklı kampanyaya yer verilmiş.

Playstore'da 4 yeni kampanya daha

İlk kampanya Dark Souls Remaster oyununun çıkışına yönelik yapılmış. Oyunun yenilenmiş sürümü şerefine Dark Souls III, Dark Souls Deluxe Edition ve Dark Souls II: Scholar of the First Sin oyunlarına %75'e varan indirimler yapılmış. 1 Haziran Cuma gününe kadar devam edecek bu kampanya sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Dark Souls dışında Deadlic Entertainment oyunlarına %90 oranında indirim bulunuyor. 28 Mayıs'ta sona erecek bu kampanya sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz. 

Ayrıca 4 Haziran'da sona erecek olan ve buradan ulaşabileceğiniz Microids oyunlarında %80'e varan indirimler ile birlikte Cities Skylines oyununa ve ek paketlerine de haftasonuna özel olarak %75 oranında indirimler yapılmış. Bu kampanya sayfasına da buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
Playstore'un yeni kampanyalarında büyük indirimler var
İlginizi Çekebilir