Point Blank’te Etkinlikler Vites Büyüttü!

Merlinin Kazanı 13.01.2012 - 17:59
“Şampiyonu Yen” Etkinliğinde Hediye Yağmuru!
Etkinliklerine hız kesmeden devam eden Point Blank şimdi de kendine güvenen yetenekli oyuncular için  “Tt eSPORTS” sponsorluğunda 21 Ocak 2012 tarihinde başlayacak ve 6 hafta boyunca devam edecek “Şampiyonu Yen” etkinliği düzenliyor.

Nfinity Games’in geçtiğimiz ay GameX Fuarında düzenlediği Point Blank Türkiye 2.Takım Turnuvası nefesleri kesmiş ve yoğun ilgi görmüştü. Turnuvayı kazanan “CHOPPER” takımı 25.000TL değerinde ödüle sahip olurken, 2012 Haziran ayında ikincisi düzenlenecek olan Point Blank International Championship (Uluslar Arası Point Blank Turnuvası)’nda ülkemizi temsil etmeye hak kazanmıştı.

Point Blank’te Etkinlikler Vites Büyüttü!
Turnuva maçlarının tümü hafta sonları oynanacak ve bu sayede oyuncular da hafta sonunu nasıl geçireceğim derdinden kurtulmuş olacak. Etkinliğe katılmak için tek yapılması gereken 21 Ocak 2012 tarihinden itibaren her çarşamba günü Point Blank resmi forumundaki “Şampyionu Yen 2012 ” başlığının altına turnuvaya katılacak takımlarının ve takım arkadaşların adını yazdırması olacak.

Point Blank’te Etkinlikler Vites Büyüttü!
Turnuvaya katılan Point Blank severleri muhteşem ödüller bekliyor. Onlarca ekipmanın sahiplerini bulacağı etkinlikteki ödüller şu şekilde; 5 Challenger Keyboard, 5 AZURUES mouse, 5 Conkor mouse pad ve 5 SHOCK oyuncu kulaklığı. Gerçekleştirdiği bütün etkinliklerde kullanıcılarını hediye yağmurına tutan Point Blank aynı zamanda finale kalmayı başaran tüm katılımcılar arasında yapılacak olan çekiliş ile bir kişiye Level 10 GT Kasa, bir kişiye TPG 1350 Power Supply ve bir kişiye de Frio OCK Cooler hediye edecek. Ayrıca her haftanın birincisi olan takımdaki tüm oyunculara oyun içi ekipmanlar verilecek. Etkinlik ile ilgili detaylı bilgi için Point Blank’in resmi sitesi www.pointblank.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.
   
Point Blank’te Etkinlikler Vites Büyüttü!
Muhteşem grafikleri ve gerçeğe çok yakın oyun hissine sahip olan Point Blank’te yenilikler de bitmiyor. Önümüzdeki günlerde Point Blank kullanıcıları yepyeni bir mod olan  “Yumruk Modu” ile buluşacak. Özellikle “Bıçak Maçı” tutkunlarının ilgisini çekecek bu mod çok eğlenceli ve tıpkı oyundaki “Dino Mod” gibi bağımlılık yaratacağa benziyor.  Diğer büyük yenilik ise Point Blank dünyasına 2 yeni bayan karakter daha geliyor! “Chou” ve “Rica” karakterleri oyuna renk katmaya hazırlar!

Point Blank’te Etkinlikler Vites Büyüttü!
Hala tamamen ücretsiz olan ve en çok beğenilen MMOFPS Point Blank ile tanışmayanlar var ise www.pointblank.com.tr adresine giriş yaptıktan sonra hemen hesaplarını yaratabilir ve oyunu bu siteden indirebilirler. Tamamen Türkçe içeriğe ve Türkçe Destek Birimine sahip olan Point Blank’ın etkinlikleri ve yenilikleri bu senede hız kesmeden devam edecek.

- Basın Bülteni
Yorumlar 16
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 05:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Point Blank’te Etkinlikler Vites Büyüttü!
İlginizi Çekebilir