Pokemon Go Android 6 cihaz desteğini sona erdirdi

Talha Ramazan Yüzmeç 18.06.2022 - 00:27
Pokemon Go, yeni bir güncelleme ile Android 6 desteğini çekti. Niantic, Android 6 desteğini neden kestiğini de geçerli bir sebep ile açıkladı.

Pokemon Go, 2016'da piyasaya sürülmesiyle başlayan ve uzun süredir devam eden bir oyun. Ama nesiller gelir ve gider. Özellikle mobil cihazlar ve onları çalıştıran yazılımlar. Pokemon Go mobil Pokemon oyunu, yeni bir oyun güncellemesinin ardından Android 6 çalıştıran cihazlar için tüm desteği sonlandırıyor.

Pokemon Go Android 6 desteğini kaldırdı

Pokemon Go'nun en yeni güncellemesi olan sürüm 241'in yayınlanmasıyla oyun artık Android 6 işletim sistemini kullanan telefonlarda desteklenmeyecek. Oyuncuların oyunu oynamaya devam edebilmeleri için Android 7'ye geçmeleri gerekecek. Bu değişikliğin nedeni, Niantic'in daha yeni işletim sistemleri ve teknolojileri için yeni güncellemeler için gereken süreci kolaylaştırmak istemesi olduğunu görüyoruz.

Pokemon Go Android 6 cihaz desteğini sona erdirdi

Son güncelleme, oyuna  daha yeni ve heyecan verici şeyler getirecek olsa da bazı cihazlarda desteğin sona ermesi ne yazık ki Android 7 yazılımına erişimi olmayan oyuncular için bir hayal kırıklığı oldu. Son güncelleme hayranları oyunun etrafına topladı. Bu da oyunu mobil oyun dünyasında güzel bir noktaya taşıyabilir.

Zaman değişiyor ve onunla birlikte teknoloji de değişiyor , bu da oyunun daha yeni sürümlerinde daha iyi şeylerin geleceği anlamına geliyor.  Pokemon Go'nun bu değişikliklere ayak uydurmak istediğini gelen güncelleme ile açıkça belirtiliyor. Bu durum ise oyuna daha fazla özelliğin  gelebileceğini gösteriyor.

Ayrıca mobil Pokemon GO hileleri ile ilgili yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 02:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pokemon Go Android 6 cihaz desteğini sona erdirdi
İlginizi Çekebilir