Pokemon Go Bahar Etkinlikleri başladı

Ersin Kılıç 13.04.2022 - 14:26
Her yıl olduğu gibi Pokemon Bahar Etkinlikleri ile oyuna birçok özelliğin yanı sıra yakalanabilecek yeni Pokemon'lar da geliyor.

Dün itibari ile Pokemon Go Bahar Etkinlikleri başladı. Her yıl olduğu gibi farklı aksesuarları karşımıza çıkaracak olan bu etkinlik süreci boyunca ilk kez ortaya çıkacak Pokemon'ları yakalama şansına da kavuşacağız. 18 Nisan'a kadar devam edecek olan etkinlik boyunca oyun severlere birçok farklı yenilik sunulacak.

Pokemon Go Bahar Etkinlikleri oyuna ekleniyor

18 Nisan Pazartesi Türkiye saati ile 20:00'a kadar sürecek olan bu etkinliklerin belki de en önemli yönü ilk kez ortaya çıkacak Pokemon'ları yakalama fırsatı olacak. Bu etkinlik süresi boyunca Ula'ula Adası'nın koruyucu tanrısı olarak kabul edilen Efsanevi Pokemon Tapu Balu ilk kez oyuna eklenecek. Ayrıca yine bu süreçte kostümlü ilk kez oyuna eklenen Pokemon'ları yakalama şansına da erişeceğiz. Çiçekten bir taç takan Togetic ve Çiçekten bir taç takan Togekiss dışında sadece evrim yoluyla elde edebileceğimiz Çiçekten bir taç takan Lopunny de oyunda yer alacak.

Pokemon Go Bahar Etkinlikleri başladı

Tabi bunların yanı sıra daha önce de gördüğümüz bazı Shiny Pokemon'lar da oyuna tekrar eklenecek. Doğa karşılaşmalarında sınırlı süreli olarak Bulbasaur, Oddish, Paras, Bellsprout, Tangela, Chikorita, Sunkern, Treecko ve Seedot gibi Pokemon'ların Shiny versiyonlarını bulabileceğiz. Ayrıca bu süre boyunca 2× Hatch Candy, 1/2 Hatch Distance, 2× Lucky Egg Süresinin tadını çıkarabilir ve Team Go Rocket partilerinde daha fazla Shadow Wismur ve Shadow Exeggcute elde edebilirsiniz.

Koleksiyon görevinde ise önümüzdeki altı gün boyunca Jigglypuff, Çiçek Taçlı Buneary, Çiçek Taçlı Eevee, Wismur, Çiçek Taçlı Chansey, Çiçek Taçlı Pikachu, Bunnelby ve Nidoran'ın hem erkek hem de dişi versiyonlarından birini yakalarsanız özel bir madalya da kazanacaksınız. Meydan okumayı bitirmek ayrıca size 2.000 XP, 2.000 yıldız tozu ve Togetic'in çiçek taç taktığı bir karşılaşma kazandıracak.

Yeni Çıkartmalar

Pokemon Go Bahar Etkinlikleri başladı

Etkinlik temalı Pokémon içeren yeni çıkartmalar mevcut olacak. PokéDurakları döndürerek, Hediyeleri açarak ve oyun içi mağazadan satın alarak etkinlik temalı çıkartmalar elde edebileceksiniz. Bu çıkartmalar Mevsim'in geri kalanında da kullanılabilecek.

Etkinlik sırasında ayrıca Yumurtalardan çeşitli Pokemonlar da çıkacak. 2km Yumurta'da çiçekli taç takan Pichu, Igglybuff, Azuril, Munchlax, Mutlu çiçek taç takan Togepi, çiçekli taç takan Togepi, Exeggcute, Chingling ve Riolu'yu bulabileceksiniz. 

Ayrıca bakınız: Pokemon Go inceleme

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pokemon Go Bahar Etkinlikleri başladı
İlginizi Çekebilir