Pokemon GO benzeri, Harry Potter oyunu duyuruldu!

Hakan Hervenik 9.11.2017 - 09:07
Pokemon GO'nun geliştiricileri tarafından yapılan Harry Potter oyunu artık resmi.

Pokemon GO ile büyük bir başarı yakalayan Niantic Labs, aynı zamanda arttırılmış gerçeklik türü oyunlardaki bilgisini ve tecrübesini arttırmış oldu. Pokemon GO ilk yayınlandığı zaman dünyayı kasıp kavurmuştu. AR mobil oyunu ile insanları bir araya getiren, keşif yapmamızı ve egzersiz yapmamızı bile sağlayan Pokemon GO, eskisi gibi olmasa da hala büyük bir oyuncu kitlesine sahip. Pokemon GO yayınlandıktan birkaç hafta sonra hayranlar sevdikleri fantezi dünyalarını Pokemon GO gibi bir AR oyunu içerisinde görmek istedi. Ortaya çıkan bu hayran projelerinden biri ise Harry Potter GO isimli oyundu. Harry Potter dünyasını arttırılmış gerçeklikte telefonumuza getirecek olan bu uygulama çok ilgi görmüştü.

Harry Potter: Wizards Unite duyuruldu

Gelelim günümüze, artık bu proje bir hayran projesi değil. Çünkü, Niantic resmi olarak Harry Potter: Wizards Unite'ı duyurdu. Büyük bir proje olacak olan ve 2018'de yayınlanacak olan Harry Potter: Wizards Unite, Warner Bros. Interactive ve Niantic Labs'in ortak projesi olacak. Harry Potter'ın sevdiğimiz büyülü dünyasına sokaklarımıza getirecek olan uygulamayı merakla bekliyoruz. Oyunun resmi açıklamasına da buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 04:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.11.2017 17:42
Harry Potter Go Çıktı mı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.11.2017 14:10
Şu oyunu rpg olarak beklerken düştüğü duruma bak artık mobilden kazanırlarsa nah yaparlar rpgsinide çizgiselini de,bari fantastic beasts'i yapsalarmış zaten tutucağı yok,niye bu kadar sinir oldum ben de bilmiyorum,lanet olası Mobil Oyuncular !
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.11.2017 11:43
pokuman daha türkiye ye gelmedi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pokemon GO benzeri, Harry Potter oyunu duyuruldu!
İlginizi Çekebilir