Pokemon Go benzeri Minecraft oyunu duyuruldu: Minecraft Earth

Ahmet Özçilingir 17.05.2019 - 16:39
Minecraft Go mu?

Yeni Minecraft oyunu duyuruldu: Minecraft Earth ile birlikte artırılmış gerçekliğin gücü sayesinde Minecraft dünyası yepyeni bir biçimde karşımıza çıkıyor. Geçiğimiz günlerde Microsoft'un kısa bir video ile tanıtımını yaptığı Pokemon Go benzeri oyunun Minecraft Earth olduğu ortaya çıktı. Minecraft Earth'ün duyuru videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. 

Pokemon Go benzeri yeni Minecraft oyunu duyuruldu: Minecraft Earth 

Pokemon Go benzeri Minecraft Earth için bir de kapalı beta düzenleneceği duyuruldu. Kapalı betaya katılmak için buradan kayıt yapabilirsiniz.

"Minecraft, her zaman yaratıcılığın ön planda olduğu bir oyun olmuştur. Ancak Minecraft Earth, kendinizi tamamen yeni bir boyutta ifade etme olanağı sunacak. Eserlerinizi paylaşın ve diğer oyuncuların yarattığı dünyalarda gezinin! Kapalı beta sürümünde oynamak için en az Android 7 veya iOS 10 çalıştıran bir mobil cihaz gerekir. Minecraft Earth, bildiğiniz ve sevdiğiniz çok sayıda yaratığın yanı sıra birkaç yeni yaratığı da ev sahipliği yapıyor. Zaman içinde benzersiz çeşitleri üretme ve dünyanızı bunlarla doldurmak için kullanma olanağına da sahip olacaksınız. Size benzer Minecraft oyuncularıyla bir araya gelin ve birlikte harika eserler yaratın. Eserlerinizi gerçek boyuta çıkarmadan önce arkadaşlarınızla küçük ölçekli olarak çalışın. Küçük maceralara atılmak için diğer oyuncularla ekip bile oluşturabilirsiniz! Minecraft Earth sayesindeki gerçek hayattaki mahalleniz artık yeni bir boyuta sahip. Kaynakları toplayın, zorluklarla mücadele edin ve hayal gücünüzü diğer oyuncularla paylaşın. Keşfedilmeyi bekleyen yeni ve büyük bir dünya var! Kaydınızı tamamlamak için Microsoft veya Xbox Live hesabınızı sağlamanız, uygulama mağazasında oturum açmanız ve birkaç soruyu yanıtlamanız gerekir. Microsoft veya Xbox Live hesabınız yok mu? Sorun değil! Ücretsiz bir hesap oluşturabilirsiniz."

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 21:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.03.2020 16:33
Gps i sürekli kaybediyor, diger uygulamalarda bir sorun olmadığı halde.. Biraz daha gelişmesi lazım
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pokemon Go benzeri Minecraft oyunu duyuruldu: Minecraft Earth
İlginizi Çekebilir