Pokemon GO Festivali fiyasko oldu

Hakan Hervenik 24.07.2017 - 11:51
Pokemon GO'nun göz dağı veren festivali, teknik aksaklıklar nedeniyle katılımcılarını çok kızdırdı.
Geçtiğimiz haftasonu gerçekleşen Pokemon GO Fest, teknik hatalar yüzünden festivalden kabusa dönüştü. Etkinliğin sabahıyla başlayan bağlantı sıkıntıları, ilerleyen saatlerde serverların tamamen çökmesine sebep oldu. Niantic Games yaptığı açıklamada, takılımcıların bilet paralarının geri iade edileceğini ayrıca 100 dolarlık oyun içi kredisi verileceğini belirtti.

Pokemon GO Festivali fiyasko oldu
Pokemon GO'yu daha ileriye taşıması beklenen etkinlik, oyunun en sıkıntılı problemlerinden biri ile karşılaşınca, doğal olarak oyun tekrardan gölgede kaldı. Yakın zamanda Efsanevi Pokemon'ların oyuna geleceğini de duyuran Niantic Games, festivali iple çekiyordu. Oyun şu an için stabil halde olmasına rağmen, çok sayıda oyuncuyu sinirlendirdi.

Dün Niantic Games tarafından yapılan bir diğer açıklamaya göre de, oyuna yeni eklenen ilk Efsanevi Pokemon Lugia, festival madurlarına hediye edecek.

Pokemon GO Fest ile bilikte başlamış olan efsanevi Pokemon arayışı, Pokemon severleri heyecanlandırmış gibi. Etrafınızda çıkabilecek olan efsanevi Pokemonlar, aynı zamanda GYM'lerde ki Raid Battle'larda çıkacak olan özel yumurtalardan ortaya çıkacak. Arkadaşlarınızla veya üye olduğunuz takım ile birlikte efsanevi Pokemon'u eğer yenebilirseniz, yakalayabileceksiniz.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
indiemeraklısı
indiemeraklısı 30.07.2017 13:40
Aslında ben bile umutluydum bu oyun için, oldukça farklı şeyler vaadediyordu bizlere. Hatta birçoğu gözümüzün önünde gerçek olmuştu bile. Ama bu kadar iyi bir projeyi nasıl bu hale getirebilbiler aklım almıyor. Zamanında bende bu rüzgara kapılanlar arasında iken; şimdi üzülerek haberlerden takip ediyorum oyunu :\
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.07.2017 12:58
Çok yanlış yapmışlar Türkiye de yapsalardı üstüne birde para alabilirlerdi server ımızı çökerttiler diye
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.07.2017 23:57
Fate Grand/Order yavaştan kendini belli ederken biz daha iyiyiz deme amaçlı bir atılım denediler oda ellerinde patladı yani.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.07.2017 12:05
o sıralarda şikagodaydım park yeri bulamadık böyle organizasyon olmaz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pokemon GO Festivali fiyasko oldu
İlginizi Çekebilir