Pokemon GO Hileleri 2023. Fake GPS, saati ileri alma.

Batuhan Bolat 28.03.2023 - 00:09
Pokemon Go Türkçe dil desteğinin ardından oldukça popüler oldu. Pokemon Go hileleri ve fake gps yöntemi ile rahatça avlanabileceksiniz.

Pokemon Go Türkçe dil seçeneğiyle Türkiye'de çıkışını gerçekleştirdikten sonra birçok etkinlik ve güncelleme ile tekrar gündeme geldi. Pokemon Go hileleri ve hile yöntemlerini tartışacağımız bu makalemiz sizlere rehber olacak. Ülkemizde de artık oldukça popüler hale gelmeye başlayan Pokemon Go oyununda size bahsedeceğimiz yöntemler ile daha rahat gelişebileceksiniz.

2023 için en iyi Pokemon Go Hileleri (Android ve iOS)

Pokemon serisi birçoğumuzun çocukluğunda ve gençliğinde sevdiği bir video oyunu ve çizgi serisi. İlk olarak Nintendo'dan bir video oyunu olan seri ardından bir animasyon dizisi ve film serisine dönüştü. Günümüzde birçok kişinin gönlünde taht kurmuş bu serinin Pokemon Go isimli mobil oyunu çıktığında epey ilgi görmüştü.

Pokemon Go, Niantic tarafından geliştirilen Android ve iOS tabanlı bir AR (Artırılmış Gerçeklik) oyunudur. Geçtiğimiz aylarda Türkçe desteğine kavuşan ve birçok etkinlik düzenlenen oyun son zamanlarda oldukça popüler hale geldi. Oyun mekaniği bulunduğunuz bölgedeki Pokemon'ları avlamanıza dayanıyor. Sizlere 2023 yılında kullanabileceğiniz en iyi Pokemon Go hileleri ve hile yöntemleri sunacağız.

Başlamadan önce, oyun hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız aşağıdaki videoyu inceleyebilir ya da Pokemon Go inceleme yazımıza göz atabilirsiniz.

Uyarı notu: Verdiğimiz tüm bu yöntemler sadece öneri amaçlı olup yaşanabilecek herhangi bir problemde sorumluluk kabul etmemekteyiz. Bu yöntemleri uyguladığınızda oyunu oynadığınız hesabınız bloke olabilir.

Pokemon Go Hileleri: Android ve iOS hile yöntemleri (2023)

  • Sahte (Fake) GPS ayarlama
  • Saati ileri alma
  • Hız sınırı engelini (Speed Limit) aşma
  • Animasyonları atlama
  • Hava durumunu gözetleyin
  • Yumurtadan çıkacak Pokemon'u bilme

iOS/Android için en iyi iGPSGo pokemon go hile uygulamasını ücretsiz indirin.

1. Sahte - Fake GPS ayarlama

Avladığınız Pokemonlar ne kadar güçlü olursa o kadar kolay gelişiyorsunuz. Tüm bunları yaparken ise oyun Artırılmış Gerçeklik (AR) ve GPS konumunuzu kullanıyor. Pokemon Go konum tabanlı olduğundan oyunda sahte konum kullanarak oturduğunuz yerden Pokemon avlayabilirsiniz.

Yani bu nedenle bulunduğunuz konum (GPS) çok önemli. Bu sınırı aşmak için Android ve iOS cihazlarda Pokemon fake GPS yöntemleri bulunuyor. Sahte konum hilesi en önemli Pokemon Go hileleri ve hile yöntemleri arasında yer alıyor.

Pokemon Go hileleri ve hile yöntemleri

iOS cihazlarda sahte konum yapabilmeniz için cihazınızın jailbreak'li olması gerekmekte. Android cihazlarda ise herhangi bir root yetkisi veya ek bir gereksinime ihtiyacınız yok.

Android cihazlarda sahte konum (fake GPS) ayarlamak için:

  • Android cihazınızda sahte konum ayarlamak için öncelikle Google Play Store üzerinden Fake GPS Location: Joystick and Routes uygulamasını indirmelisiniz. Ardından cihazınızı "Geliştirici Modu"na almanız gerekmekte.
  • Bunun için "Ayarlar"a girin.
  • "Telefon Hakkında" sekmesinden "Yazılım" yazan yerden "Yapı Numarası" veya "Derleme Numarası"nı bulun.
  • Ardından bunlara yaklaşık 7 kere tıklayın.
  • "Artık geliştiricisiniz!" yazısını gördüğünüzde "Geliştirici Seçenekleri" sekmesi açılacaktır.
  • "Geliştirici Seçenekleri" menüsünden "Sahte konum uygulamasını seçin" bölümünden yüklediğiniz "Fake GPS Location" uygulamasını seçin.
  • Ardından Fake GPS Location" uygulamasını açın ve telefonunuzun konumunu göstermek istediğiniz bölgeyi seçin.

Pokemon Go Fake GPS

iOS cihazlarda sahte konum (fake GPS) ayarlamak (Jailbreak'siz):

  • iTools'u indirin ve yükleyin.
  • Programı açın ve devam etmek için ücretsiz deneme sürümünü ile devam edin.
  • Cihazınızı bilgisayarınıza bağlayın ve Toolbox menüsünden Virtual Location seçeneğini seçin.
  • Ekranın üst kısmından bir konum arayın ve ardından onu haritada bulmak için Git'i seçin.
  • Fake GPS'inizi ayarlamak için "Move here" yazısını seçin.

Artık sanal konum penceresinden çıkabilirsiniz. Similasyonu durdurmak isteyip istemediğiniz sorulursa telefonunuzun bağlantısını kesseniz bile sahte GPS konumunuzun kalmasını sağlamak için hayır seçeneğini seçebilirsiniz.

Gerçek konumunuzu geri almak için haritaya dönüp similasyonu durdur öğesini seçin ve cihazınızı yeniden başlatın.

Pokemon Go Fake GPS

iOS cihazlarda sahte konum (fake GPS) ayarlamak (Jailbreak'li):

iOS'da sahte konum uygulaması yapmak bilgisayarsız oldukça zor. Cihazınızın jailbreak'li olması gerekiyor. Aynı zamanda iyi bir iOS fake GPS uygulaması bulmak da oldukça zor.

Çoğu uygulama Pokemon Go tarafından engellenmiş veya iş görmez durumda. Ancak Cydia üzerinden yükleyeceğiniz iOSRoamingGuide Repo'su işinizi oldukça kolaylaştıracaktır.

Uygulama yalnızca jailbreak'li cihazlar tarafından kullanılabilir o nedenle Cydia üzerinden erişilebilir. Bu nedenle App Store'da mevcut değil. Kurmak için şu yöntemi izleyin:

  • Cydia uygulamanızı açın.
  • iOSRoamingGuide Repo'sunu bulun ve yükleyin.
  • Pim'i konumunuzu nerede göstermek istediğinize göre haritada işaretleyin.

Sezgisel harita tabanlı tasarımı nedeniyle bu uygulamayı kullanmak oldukça basit. İşareti tercih ettiğiniz noktaya bırakıyorsunuz ve gerisini iOSRoamingGuide hallediyor. Üstelik favori noktalarınızı da sabitleyebilirsiniz. Ancak maalesef konumunuzu otomatik olarak değiştirme seçeneği yok.

iOSRoamingGuide 2016'dan beri güncellenmediği için daha fazlasını beklemek biraz zor.

2. Saati ileri alma

Pokemon Go'yu daha hızlı bir şekilde oynamak istiyorsanız oyunda görevi tamamlamak için beklemeniz gereken süreyi atlamanız gerekiyor. Buna bağlı olarak telefonunuzdaki saati değiştirerek bekleme sürelerini sıfırlayabilirsiniz.

Android cihazlarda saati ve tarihi değiştirmek için:

Ayarlar -> Sistem -> Tarih ve Saat

iOS cihazlarda saati ve tarihi değiştirmek için:

Ayarlar -> Genel -> Saat ve Tarih

Uyarı notu: Telefonunuzun saatini değiştirmek başka uygulamalarda hatalar almanıza neden olabilir.

Pokemon Go Fake GPS

3. Hız sınırı engelini (Speed Limit) aşma

Pokemon Go yürüme ve konum tabanlı bir oyun olduğundan dolayı geliştiriciler saatte 30 mph fazlası hıza izin vermemekte. Eğer saatte 30 mph fazlası bir hız yaparsanız bu çevrenizde Pokemon çıkmamasına sebep olabilir.

Aynı zamanda bu durum çevrenizde başka oyuncular varsa onlar da bu durumdan etkilenebilir. Bu nedenle oyun sizi yürüyerek hareket etmeye mecbur kılıyor. Ancak bazı oyuncular bunu aşmanın bazı yolları olduğunu söylüyor. 

Bir oyuncu oyun içi günlüğünü açar ve hemen kapatırsa oyunun yüklendiği ve aslında hızınızı takip etmediği kısa bir süre meydana geliyor. Bu süre zarfında oyuncular hangi hızda seyahat ettiklerine bakılmaksızın PokeStop'ları döndürebilir ve öğeleri toplayabiliyor.

Bu süre yalnızca birkaç saniye sürüyor ancak oyun yeniden yüklenmeden önce PokeStop'taki tüm öğeleri toplamanız için genellikle yeterli bir süreniz oluyor. Hile oldukça sağlam bir zamanlama gerektiriyor ve muhtemelen ilk birkaç denemenizde doğru yapamayabilirsiniz.

Ayrıca telefonu antrenman modunda kullanılabilen telefonlar için hız ölçeği insan hızına göre ayarlanabildiği ve sistemi yanılttığı da bazı oyuncular tarafından söylenen ve uygulanan taktikler arasında yer alıyor.

Pokemon Hız Sınırı Nasıl Aşılır

4. Animasyonları atlama: Hızlı yakalama hilesi ve Pokemon yakalama ekranı nasıl atlanır?

Pokemon Go'da animasyonları atlama Pokemon yakalama ekranını atlamanıza olanak sağlıyor ve Pokemon'u yakalamak için gereken süreyi önemli ölçüde azaltıyor. Bu durum da bu yöntemi en iyi Pokemon Go hileleri ve hile yöntemlerinden biri yapıyor. Pokemon Go animasyonları atlama yöntemi için şu aşamaları takip etmeniz gerekiyor:

  • Pokéball değiştirici simgesini sağdan sola kaydırmak için fırlatmayan elinizi kullanın. Simge çevrilmiş durumda kalacak ancak Pokeball çekmecesi açılmayacak. Parmağınızı kaldırmayın.
  • Genelde yaptığınız gibi Pokeball'u Pokemon'a atmak için fırlatma elinizi kullanın. Pokeball Pokemon'a çarpana kadar sol parmağınızı kaldırmayın.
  • Sol köşeden parmağınızı kullanın. Pokeball çekmecesi açılacaktır. Kapatın ve mümkün olan en kısa sürede “Escape” düğmesine basın.
  • Karşılaşmadan çıktıktan sonra Pokémon'a tekrar tıklayın. Yakaladıysanız hata diyecek, aksi takdirde yakalama karşılaşmasını yeniden başlatacaksınız.

Kulağa oldukça zor gelebilir. Ancak birkaç kere denedikten sonra işlemi başarılı yaparsanız hızınız oldukça artacaktır.

5. Hava durumunu gözetleyin

Seçtiğiniz konumdaki hava durumunu bilmeniz sizin için oldukça avantajlı olacaktır. Ormanlık bir alanda vahşi bir Pokemon bulma olasılığınız nasıl farklı ise hava durumu için de geçerli. Hava durumuna bağlı olarak daha fazla Pokemon türü görebilirsiniz.

Hava durumuna en uygun Pokemon türlerini yakamayı başarırsanız bonus yıldızı alma şansınız artar. Örneğin rüzgarlı bir günde Chimecho yakalamak size daha fazla puan verir.

Pokemon Yumurtadan Çıkma

6. Yumurtadan çıkacak Pokemon'u bilme

PokeStop'tan bazı Pokemon yumurtaları satın aldığınızda onlar için bir kuluçka makinesi de satın almanız ve etrafta dolaşmanız gerekmekte. Pokemonlar yumurtadan çıkmadan önce bu yumurtalarla yürümeniz gereken kilometreler var. Yumurtadan çıkmadan önce 10 kilometre yürüyüş yapmanız gereken bir yumurta satın alırsanız yüksek istatistiklere sahip bir Pokemon çıkma ihtimali daha yüksektir.

5 kilometre yürüyüş gerektiren bir yumurta size bir Cubone kazandırabilir. 2 kilometre yürüyüş gerektiren bir yumurta ise size standart düşük seviyeli bir dövüştü Pokemon verebilir.

Pokemon GO hileleri bunlardan ibaret. Eğer sizin de bildiğiniz farklı yöntemler ya da merak ettiğiniz Pokemon Go hilesi varsa, yorumlarda bizler ile paylaşabilir, sizler için araştırıp, içeriğimizi daha zengin bir hale getirmemizi sağlayabilirsiniz.

7. Pokemon Go Yürüme hilesi

Maalesef, Pokemon Go'nun yürüme hilesi yapmak veya hileler kullanmak, oyunun kurallarına ve şartlarına aykırıdır ve oyunun geliştiricileri tarafından kesinlikle yasaklanmıştır. Bu nedenle, size Pokemon Go'da yürüme hilesi yapmanızı önermiyorum.

Ayrıca, bu tür hileler kullanmak, hesabınızın askıya alınmasına veya yasaklanmasına yol açabilir. Bu, oyundan kalıcı olarak uzaklaştırılmanıza neden olabilir. Pokemon Go'yu oynarken, oyunun kurallarına uymanız ve adil bir şekilde oynamanız önemlidir.

Bunun yerine, oyunu oynarken parklara, yürüyüş yollarına veya benzeri açık hava alanlarına gitmek ve gerçek bir yürüyüş yapmak, aynı zamanda yeni yerler keşfetmek için harika bir yoldur. Bu, hem sağlığınıza fayda sağlayacak hem de oyuna keyifli bir şekilde dahil olmanızı sağlayacaktır.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 01:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.12.2023 23:58
Çok güzel bir oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.09.2023 19:28
Telefonum rootlu Pokemon go nasıl açarım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2023 22:45
Oyun pek dışarı çıkmayan asosyal kişiler için pek eğlenceli değil. Kendimden biliyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2023 10:00
İlk fark edilmede: 1 hafta siyah ekran uyarısı alırsınız
İkinci de :1 ay hesap geçici olarak dondurulur
Üçüncüde: BOOOMMMM
Uyarılar her yıl sıfırlanıyor, 3-4 kere 1 ay dondurulan hesaplarım mevcut. Oto stop çevirmeyin, Cooldown dolmadan GYMe poke atmayın, stop çevirmeyin. 0 sıkıntı yaşarsınız
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pokemon GO Hileleri 2023. Fake GPS, saati ileri alma.
İlginizi Çekebilir