Pokemon GO için yeni güncellemeler yolda

Onur Güner 7.09.2016 - 13:42
Eski günlerine geri dönebilir
Dünyaca ünlü forum sitesi Reddit üzerinden toplanan oyuncular, Pokemon GO'nun yaşadığı bu düşüşü araştırmaya ve oyunun yapımcı şirketi Niantic'in ne tür önlemler alacağını bulmaya başlamışlar. Zira uzun araştırmalar sonucu Niantic ile iletişime geçen oyuncular, şirketten bu durumun düzeleceği sözünü almışlar. Şirkete göre oyuna eklenecek yeni Buddy Pokemon güncellemesi, kaybettikleri oyuncuları geri çekecek. Çünkü içerik yetersizliğinden yetinen oyuncular, bu güncelleme ile artan içerikleri oynamak için geri gelecekler. Yapımcı şirket Niantic yaptığı açıklamada, ''Oyuna getireceğimiz yeni güncellemeler gerçekten çok fazla ancakilk getireceğimiz güncelleme ise Buddy Pokemon özelliği olacak.

Pokemon GO için yeni güncellemeler yolda
Yakaladığınız Pokemonlar arasından sizin en iyi arkadaşınız olan Pokemon'u seçebileceksiniz ve böylelikle ekstra puanlar ve ödüller kazanacaksınız. En iyi arkadaşınız olacak olan Pokemon, karakter ikonunuzun hemen sağ alt tarafında gözükecek ve size Pokemon geliştirmeniz de ekstra gereken Candy kazandıracak. Ayrıca en iyi arkadaşınız olan Pokemon'u değiştirebilecek ve her Pokemon üzerinden farklı farklı faydalanacaksınız.'' ifadelerine yer verdi. Ancak şirket güncellemenin ne zaman yayınlanacağı hakkında bir şey söylemedi ve daha fazla detay vermekten kaçındı. Bakalım bu tür güncellemeler, oyuncuların tekrar geri dönmesini sağlayabilecek mi bekleyip göreceğiz.
Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 00:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2016 15:18
Hic zevkli bi oyun degil. Gyarados olusturmak icin gunlerimi harcadim. Sade gymlerde savastirmak icin mi? Oyunda cok eksiklik var. Ben burda zubat avlarken neden new yorktaki adam surekli growlith yakaliyor? Ayrimcilik yapiyorlar. Istanbulun nufusu 20 milyon ama sydneyde daha cok pokestop var? Neden
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2016 13:51
Nerde arkadaslarınla pomemon transferi nerde arkadasınla yan yana dövüş
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2016 10:05
Oyuna yenilikler gerekiyor. Oyunda para kasamiyoruz pokemonlar az cikiyor cikanlar toptan cikiyor.

Bu oyunu eglenceli hale getirsinler artik.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2016 08:48
Hala Türkiye de gelmedi oyun..(hatırlatayım dedim.)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2016 06:35
Ah niantic ah, hala oyuncuların neler istediğini anlamamışa benziyor. Öncelikle acilen pvp eklenmeli şu oyuna. Sonra bir an önce de şu ülkeye resmi olarak çıkarmalılar oyunu. Her güncellemede yeni apk indirmek istemiyorum artık. Son olarak batarya sorununa bir çözüm gelmeli.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pokemon GO için yeni güncellemeler yolda
İlginizi Çekebilir