Pokemon Go İzmir Topluluk Etkinliği detayları açıklandı

Ersin Kılıç 22.04.2022 - 12:51
23 Nisan'da yani yarın Pokemon Go İzmir Topluluk Etkinliği ile ülkemizde yeni bir etkinliğe daha imza atılmış olacak.

Pokemon Go Türkiye pazarına resmi olarak girdikten sonra başta Türkçe dil desteği olmak üzere ülkemizde de tıpkı diğer ülkelerde olduğu gibi etkinliklere imza atılmaya başlandı. Daha önce İstanbul'da bir topluluk etkinliği yapılmış ve bunun arkasından yeni etkinliklerin geleceği açıklanmıştı. İşte Pokemon Go İzmir Topluluk Etkinliği ile birlikte ülkemizdeki bir sonraki etkinliğe de imza atılmış olacak.

23 Nisan'da yani yarın İzmir Karşıyaka Güzel Sanatlar Parkı’nda düzenlenecek olan bu yeni etkinlikte Parlak (Shiny) Stufful yakalama şansının yanı sıra bir dizi etkinliğe de imza atılacak. Firmanın bu konuda yaptığı resmi açıklama ve detaylar şu şekilde;

Pokemon Go İzmir Topluluk Etkinliği yarın gerçekleşecek

Pokemon Go İzmir Topluluk Etkinliği detayları açıklandı

Geçtiğimiz ay Türkçe dil desteğini duyuran ve İstinye Park AVM’de özel bir etkinlik gerçekleştiren dünyaca ünlü mobil oyun Pokémon GO’nun ülkemizdeki bir sonraki topluluk etkinliği belli oldu. Etkinlik, 23 Nisan’da İzmir Karşıyaka Güzel Sanatlar Parkı’nda düzenlenecek.

Üç saat sürecek topluluk etkinliğinde ilk kez ortaya çıkacak bir de Pokémon var: Stufful! Gerçekten şanslı olan Eğitmenler etkinlikte parlak bir Stufful yakalayabilecek. Ayrıca etkinlik sırasında veya sonraki iki saat içinde Stufful'ı evrimleştirerek, Güçlü Saldırı Emici Yumruğu bilen Bewear'ı elde etme şansına sahip olabilirsiniz!

Eğitmenleri Topluluk Günü’ne özel “Yumuşacık Ayıcık” adında bir Araştırma Hikayesi’nin yanı sıra Pokémon yakalarken normalde elde ettikleri TP puanının üç katını kazanma, Stufful yakaladıklarında 2 kat Stufful XL Şeker elde etme şansı, 2 kat daha fazla Yakalama Şekeri, grup oyunu bonusları, etkinlik çıkartmaları gibi birçok ödül kazanma fırsatı bekliyor.

İzmir’de gerçekleşecek olan topluluk etkinliğiyle ilgili detayları kaçırmamak için Pokémon GO Türkiye resmi sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pokemon Go İzmir Topluluk Etkinliği detayları açıklandı
İlginizi Çekebilir