Pokemon için yeni bir tür duyuruldu

Ersin Kılıç 15.12.2015 - 10:36
Su ve ateş bir arada mı? Yok artık..
Açıkçası Pokemon oyunlarını keyifle oynayan biri olarak özellikle 3.jenerasyon sonrası Pokemon'ları pek beğendiğimi söyleyemem. Aralarında tabi ki istisnai durumlar var ama genel kanının da bu yönde olduğunu görüyoruz. Tasarım konusunda her jenerasyon farklılığa giden Pokemon Company yeni bir Pokemon türünü bugün itibari ile duyurdu.

Biliyorsunuz daha önce türler arası karışımı sıkça gördük. Dragon/Fire, Dragon/Water ya da Grass/Ice türlerini buna örnek olarak gösterebiliriz. Bu türlere rağmen zıt kutupların bir araya geldiğini daha önce hatırlamıyorum. Yani oyunun ana dinamiğini oluşturan ateş suya karşı zayıftır gibi dinamikler biraz esnetilecek gibi duruyor. Çünkü yeni duyurulan Pokemon hem ateş hemde su elementlerine hakim.

Şimdiye kadar hiçbir Pokemon'un sahip olmadığı bu iki elemente hükmedebilen Volcanion bu sayede buhar saldırıları da yapabilecek. Omega Ruby, Alpha Sapphire ve Pokémon X/Y oyunlarına gelecek olan Volcanion koca bir dağı atakları yokedebilecek bir güce sahip. Volcanion için yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 15:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nyiragongo
Nyiragongo 15.12.2015 12:01
Bu pokemon çılgınlık. Müziğini duyunca tüylerim diken diken oldu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pokemon için yeni bir tür duyuruldu
İlginizi Çekebilir