Pokemon dinamiklerine sahip olan Temtem'in ilk videosu geldi

Ersin Kılıç 1.05.2018 - 14:33
Multiplayer Pokemon'u beklemekten sıkılanlara..

Temtem genel olarak Pokemon serisinden esinlenen bir oyun. Fakat bu noktada bir farklı var çünkü Pokemon'un yıllardır yapmadığı bir tarafa odaklanıyor. Evet, eğer Pokemon oyunlarının benim gibi büyük bir hayranı iseniz, yıllardır "neden online Pokemon oyunu yapımıyor?" diye hayıflanıyor olabilirsiniz. İşte Crema Games ekibi de bu sorunun cevabını merak etmiş olacak ki kendileri bu tarz bir oyun yapmaya karar vermişler.

Pokemon benzeri Temtem duyuruldu

Yapım ekibi açıklamalarında oyunlarının Pokemon'dan esinlendiğini de saklamamış. Zaten yayınlanan videoya baktığımızda oynanışın klasik Pokemon oyunlarını andırdığını da görüyoruz. gerek etrafta dolaşma gerekse de çimenlik dinamiği direk olarak Temtem isimli oyuna aktarılmış. Aradaki fark ise haritadaki tek oyuncu siz değilsiniz. Yayınlanan ilk videoda da gözüktüğü gibi oyun alanında koşuşturan farklı oyuncular da bulunuyor. Zaten oyunun amacı da Temtem adı verilen farklı yaratıkları yakalamak ve tıpkı Pokemon serisinde olduğu gibi diğer antrenörlere meydan okumak.

Yakında Kickstarter sürecine başlayacak olan Temtem'in araştırılmaya değecek kadar farklı bir dünyası olacağı da belirtilmiş. Oyunun ilk tanıtım videosu ise şu şekilde; 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pokemon serisinden esinlenen online oyun Temtem duyuruldu
İlginizi Çekebilir