Pokkén Tournament DX için iki yeni video yayınlandı

Hakan Hervenik 25.08.2017 - 10:41
Çıkışına 1 aydan az bir süre kalan Pokkén Tournament DX için iki yeni video yayınlandı.
Nintendo, bugün yayınladığı iki yeni video ile Pokkén Tournament DX'den neler beklememiz gerektiğini gösterdi. Videolardan ilki olan "Everything You Need to Know", Pokken Tournament'a yeni oyuncular için hazırlanmış hızlı bir rehber. Karakterlerin özelliklerinden ve hareketlerinden ksıaca bahsedilen videoda, dövüşlerde bize yardımcı olacak olan support Pokemon'lara da göz atıyoruz.

İkinci videonun adı "What's New in Pokken Tournament DX" ve oyunculara oyunun bu versiyonuna nelerin özel olduğunu kısaca özetliyor. Videonun çoğunda, oyuna yeni eklenen Pokemon'lar Empoleon, Scizor ve Decidueye'ı ve yeni eklenen support Pokemon'larını gösteriyor. Aynı zamanda Pokken Tournament DX'in yeni 3v3 dövüş modunu da görme şansı buluyoruz.

Başka bir haber ise, Pokken Tournament DX'in demosu Nintendo Switch kullanıcıları için indirilebilir. Malesef, 15 oyundan sonra demo oynanamaz hale geliyor. Ancak, silip tekrar yüklediğiniz zaman tekrardan 15 oyuna sahip oluyorsunuz. Demoda üç adet Pokemon mevcut. Bunlar, Charizard, Pikachu ve Empoleon. Eğer Nintendo Switch kullanıcısıysanız, Pokken Tournament Dx'i kesinlikle denemelisiniz.

Pokken Tournament DX, 22 Eylül'de Nintendo Switch2e özel oalrak çıkışını yapacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 07:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ludacris
Ludacris 25.08.2017 15:03
WiiU alma fırsatım olmadı. Bu oyunu merak ediyordum. Demosunu indirdim ve tam bir felaket çıktı benim için.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pokkén Tournament DX için iki yeni video yayınlandı
İlginizi Çekebilir