Pokkén Tournament DX için yeni video yayınlandı

Hakan Hervenik 8.08.2017 - 10:23
Yayınlanan yeni oynanış videosu ile, Darkrai'nin hareketleri gösterildi.
Bandai Namco Entertainment tarafından geliştirilen ve The Pokémon Company tarafından yayınlanan Pokkén Tournament, bildiğiniz üzere Deluxe versiyonu ile Nintendo Switch için çıkış yapacak. The Pokémon Company, Pokkén Tournament DX için bugün yayınladığı yeni videoda Darkrai'nin ölümcül hareketlerini gösterdi. Videoda Mewtwo'yu dayak manyağı yapan Darkrai, Nasty Plot, Nightmare ve Dream Eater hareketlerini kullanıyor. Görünüşe göre Darkrai'nin dövüş tarzı rakip ile aranızdaki mesafeye dayalı olacak. Kazanmak istiyorsanızda mesafenizi korumanız gerekecek.

Pokkén Tournament DX için yeni video yayınlandı
Dark-type bir Pokémon olan Darkrai, insanları ve Pokémonların uykusunda gelerek kabus görmelerini sağlar. Darkrai, Pokkén Tournament'ın Wii-U versiyonunda olmasa da Arcade versiyonunda oyuna eklenmişti. Nintendo Switch'e önümüzdeki ay çıkacak olan Pokkén Tournament DX'de de bulunacak olan Darkrai, daha önceden Pokémon Mystery Dungeon ve Pokémon Ranger: Shadows of Almia gibi yaımplarda yer almıştır.

Pokkén Tournament DX, Nintendo Switch'e özel olarak 22 Eylül'de satışa sunulacak. Pokémon hayranlarının merakla beklediği oyun, bakalım Nintendo Switch'de istediği başarıyı yakalayabilecek mi.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 11:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2017 02:14
Darkrai ADAMdır nokta
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pokkén Tournament DX için yeni video yayınlandı
İlginizi Çekebilir