Pokkén Tournament DX'den yeni Pokemon tanıtım videosu

Hakan Hervenik 19.08.2017 - 20:53
Nintendo yayınladığı yeni video ile oyunda bulunan Pokemon'ları tanıttı.
Nintento ve Bandai Namco, bugün yayınladıkları video ile Nintendo Switch'e özel çıkış yapacak olan Pokkén Tournmanet DX için oyunda bulunan Pokemon'ları tanıtan bir video yayınlandı. Videoda klasik ve tanınan Pokemon'lar dışında yeni nesil Pokemon'lar da gösteriliyor. Pikachu ve Charizard gibi sevilen Pokemon'lar dışında, Decidueye gibi yeniler de mevcut.

Aynı zamanda Switch için her zaman yapılan, istediğiniz zaman istediğiniz yerde reklamı da yapılıyor. Joy-Con controllerlar sayesinde oyunu basit bir şekilde ve local multiplayer olarak rahatça oynayabiliyorsunuz.

Pokken Tournament DX, Wii U'da oynanabilen Pokken Tournament'ın Nintendo Switch için remaster edilmiş sürümü. Bandai Namco tarafından geliştirilen Pokken, dövüş oyunu ustası Katsuhiro Harada tarafından supervise ediliyor. Oyunun oynanabilir ilk versiyonu önce arcade olarak yayınlandı ve Japonya'da hala arcade salonlarda ve Nintendo standlarında oynanabiliyor. Mario Kart 8 Deluxe'ın Nintendo Switch başarısından sonra Nintendo, Pokken Tournament'ın da milyonlarca satacağından emin gibi gözüküyor.

Pokkén Tournament DX, Nintendo Switch'e özel olarak 22 Eylül'de satışa sunulacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
AZRAILXX
AZRAILXX 19.08.2017 22:47
Birde RPG oyunu geldiğinde, Switch alma zamanı gelir. Tabi konsolu bulursak...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pokkén Tournament DX'den yeni Pokemon tanıtım videosu
İlginizi Çekebilir