[as] Pool Panic'den yeni bir oynanış fragmanı yayınladı

Nagihan Selin İnce 27.04.2018 - 00:00
Bir oyunda en fazla ne yapabilirsiniz?

Adult Swim Games ve bağımsız geliştirici Rekim, dünyanın en az gerçekçi bilardo simülatörü olan Pool Panic'den yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Pool Panic "yakında"  Nintendo Switch ve Windows PC için piyasaya çıkacak. Pool Panic, bilardo topları ile yapabileceğiniz tüm absürt şeylere olanak sağlayan bir simulatör. Yayınlanan bu son fragmanda oyunda neler yapabileceğini göstermek için büyük çaba gösteriyor.

Pool Panic'den oyunda neler yapabileceğinizi gösteren oynanış videosu yayınlandı

Futbol, mini golf, kış sporları, yaz sporları, dalış, doğum günü pastaları, motosiklet çeteleri, dönme dolap, kaleler, hayaletler, zombi, lolipop ormanları, buğday gibi şeyleri içerden 100'den fazla seviye var Pool Panic'de ve buğdayın ne olduğunu sormayın biz de bilmiyoruz gerçekten.

Bu kocaman renkli karikatür gibi dünyada neler olduğuna hızlıca göz atabilirsiniz fragman ile. Futbol oynayabilir, uzaya gidebilir ya da çılgın bir korsan olabilirsiniz. Hayal ettiğiniz kadar çılgınlaşabileceğinizi aktarmaya çalışan fragman oyunun ne zaman yayınlanacağını da ne yazık ki henüz söylemiyor. 

Yakın bir zamanda iki platform için, Nintendo Switch ve Windows PC, çıkacağı dışında bir bilgimiz yok.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 20:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pool Panic'in eğlenceli dünyasını gösteren fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir