Klasik bir FPS oyunu olan Painkiller, bir grup mod yapımcısı tarafından Unreal Engine'e uyarlanmaya başladı. Uyarlamanın, yayınlanan görüntüler sayesinde bir hayli harika olduğu ve yakın zamanda çok ses getireceği ise çok belli oluyor. Şu an sadece ilk Painkiller oyununu uyarlayan STR_Paragor ve ekibi, yapımın ilk bölümlerini bitirdi.
Aşağıda ise Painkiller'ın Unreal Engine 4 uyarlamasına ait oyun içi görüntülerini bulabilirsiniz.
STR ve takımının hedeflerinin arasında grafiklerin daha da keskinleşmesi ve arayüzün eski oyuna daha benzeyip daha kaliteli olması. Tabii bunun gerçekleşip gerçekleşmediğini ise önümüzdeki aylarda göreceğiz.
Sayfanın tam olarak yüklenmesini engelleyen AdBlock Plus veya başka bir reklam engelleme yazılımı kullandığınızı tespit ettik.
Flash, animasyon, iğrenç ses veya pop-up reklamımız yok. Bu can sıkıcı reklam türlerini uygulamıyoruz!
Siteyi işletmek için bizim de gelire ihtiyacımız bulunuyor ve neredeyse tamamı çevrimiçi reklamcılığımızdan geliyor.
Lütfen merlininkazani.com adresini reklam engelleme beyaz listenize ekleyin veya reklam engelleme yazılımınızı devre dışı bırakın.
Güzel olanı arayanlar gerçekleri bilmiyorlar değil aslinda..
Kirlenmek istemiyorlar.
Güzel olan güzel kalmak isterse, kalir.
Gerçeklik de oldukça göreceli bir kavram. :)
Gerçeklik..seçimlerdir.
Herşey seçimdir.
Ben Unreal diyorum. :D
Rengarenk, capcanlı, hayal gücünün tuval gibi kullanilabildiği grafik motorlarini bir ayri seviyor ben. :D
Ayrica Arkham Knight bir UE 3 mucizesidir. 4K ultra da oynayin ileride. O kadar eski motorla bu oyun..
Daha çok oyunun kullanmasini arzu ederim zira ben bir Unreal Engine aşığıyım. Taaa ilk oyundan beri 1997 de miydi ne? Fantastik ve bilimkurgu tasarimlarin vazgeçilmez motoru. :D
:D
Yapımcı şirketler UE 3 döneminin son zamanlarindan itibaren yoğunlaştılar kendi in-house engine'lerini üretmeye ve bu da farklı sanatsal, görseller tatlar yaratıyor tek tek oyun motorlarini da farklı sanatsal tasarimlarla çeşitlendirilmesine ek olarak. :)