Popüler Team Fortress Modları Valve ile anlaşılarak kapatıldı

Murathan Özlü 12.09.2021 - 20:53
Popüler Team Fortress modları, mod yapımcılarının Twitterdan yaptıkları açıklamalara göre Valve ile karşılklı anlaşılarak bir süreliğine kapatıldı.

TF2 Classic ve Open Fortress isimli popüler Team Fortress modları, mod yapımcılarının Twitterdan yaptıkları açıklamalara göre "geçici olarak" askıya alındılar. Open Fortress ve TF2 Classic Twitter hesaplarından, oldukça benzer kelimeler ile yapılan açıklamalara göre bu karar Valve ile karşılıklı anlaşmaya varılarak alındıi

Popüler Team Fortress modları geçici olarak kaldırıldı

İki mod yapımcısı da kullanıcılarını bu kararın geçici olduğu konusunda bilgilendiren mesajları modlara ait discord kanallarında da aynı ifadeler ile paylaştılar.

TF2 Classic mod yapımcıları, yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdiler;

"  Herkese merhaba. Bu mesajı, TF2 Classic modunun Valve ile karşılıklı olarak anlaşmamız sonucunda geçici olarak askıya alındığını bildirmek için paylaşıyoruz. Bu karar geçici, gelişme oldukça sizi bilgilendireceğiz."

Popüler Team Fortress Modları

Open Fortress Twitter hesabı ise açıklamasında özetle şu ifadeleri kullandı:

" Open Fortress indirmeleri Valve ile varılan anlaşma sonucunda devre dışı bırakılmıştır. Bu askıya alma geçici bir karardır ve yeni gelişmeler oldukça duyurulacaktır."

İki oyun modunun da aynı anda "geçici olarak" devre dışı bırakılması ve modların yapımcılarının Twitter üzerinden verdikleri mesajların benzerliği, bazı oyuncular arasında, bu iki mod için Steam'de bu modlara özel sayfalar açılacağı söylentilerine yol açtı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Popüler Team Fortress Modları Valve ile anlaşılarak kapatıldı
İlginizi Çekebilir