Portal 2 hangi platformda iyi sorusu yanıtlandı!

Emre Günen 10.03.2011 - 12:49
Valve merak edilen konuya açıklık getirdi
Valve Software, son dönemlerde ismi çok sık anılan Portal 2 için merak edilen konulara açıklık getirdi. Oyunun PlayStation 3 platformunda daha iyi gözükeceği iddialarına da açıklama yapan Valve, sonunda konuya aydınlık kazandırdı ve oyunun tüm platformlarda aynı kalitede olacağını belirtti.

Valve patronu Gabe Newell, E3 fuarında Portal 2'nin PlayStation 3 platformunda en iyi deneyimi sunacağını söylemişti. Bunun nedeni ise, Portal 2'nin PlayStation 3 platformu üzerinde Steam altyapısına  destek verecek ve PC kullanıcıları ile birlikte co-op oyun oynanabilecek olması idi.

Portal 2 hangi platformda iyi sorusu yanıtlandı!
Bu açıklamalardan sonra Xbox 360 kullanıcılarının üzüldüğünü ve hayal kırıklığına uğradığını düşünen Valve, konuya açıklık getirmek adına, Xbox 360 platformunda da aynen PC ve PlayStation 3 üzerindeki deneyimin yaşanacağını açıkladı.

"Hangi platformda oynarsanız oynayın, aynı oyun deneyimini yaşayacaksınız" diyen Valve yazarı Chet Faliszek, tüm oyun içeriğinin tamamıyla aynı olacağının altını çizdi.

Platformlar arasındaki tek farkın, co-op oynamak istediğinizde, Mac, PC ve PlayStation 3 kullanıcılarının birlikte oynayacağı bir altyapının bulunması olacağı açıklandı.
Yorumlar 17
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 11:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Portal 2 hangi platformda iyi sorusu yanıtlandı!
İlginizi Çekebilir