Portal RTX çıkış tarihi açıklandı

Murat Oktay 30.11.2022 - 19:13
Portal RTX çıkış tarihi açıklanması ile oyunun ışın izleme ile yeniden bilgisayarlarımıza kavuşmadı için uzun süre beklemek zorunda kalmayacağız.

Half-Life 2 modu olarak çıkan Portal, kısa sürede büyük başarı yakalamış ve ayrı bir oyun olarak da yayınlanmıştı. Çıktığı dönemde büyük ses getiren oyunun ikincisi de yapılmış, ilki kadar büyük bir başarıyı yakalamıştı. Günümüz remake'ler ve resmaster'lar dünyasında bu yapımın yenilenmiş halini görmemek olmazdı. Sonunda Portal RTX çıkış tarihi açıklandı.

Portal RTX çıkış tarihi önümüzdeki ayı işaret ediyor

Valve, Portal RTX çıkış tarihi olarak 8 Aralık 2022 tarihini açıkladı. Geçtiğimiz aylarda açıklanan yapım için çok bir süre beklemeyeceğiz gibi görünüyor. Üstelik eğer Steam kütüphanenizde bu oyun varsa ek bir ücret ödemenize de gerek kalmadan oynayabileceksiniz.

Portal RTX çıkış tarihi önümüzdeki ayı işaret ediyor

Portal'da fizik kurallarını Aperture Science Handheld Portal Device silahını (Portal Gun olarak da biliyoruz) kullanarak bir noktadan diğerine ulaşmaya çalışıyoruz. Bunun için de cisimleri hareket ettiriyor ve çeşitli portallar açıyoruz.

Oyunun RTX sürümünde ise, isminden anlayacağınız üzere NVIDIA'nın RTX teknolojisi ile daha kaliteli grafikler ile oynama şansına sahip olacağız.

Elbette bu güncelleme aklımıza şu soruyu da getiriyor: "Acaba Valve, diğer oyunları için de böyle bir güncelleme yapacak mı?". Düşünsenize Half-Life serisinin de RTX ile güncellendiğini.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 18:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.11.2022 23:54
Ya yemişim rtx´ini. Nerede portal 3, nerede half-life 3 kardeşim? Aynı oyunları cilalayıp cilalayıp sunuyorlar.
MK Okuru
MK Okuru 2.12.2022 01:05
sen öyle her şeyi yiyormusun rtx biz kaliteli oyuncular için önemli
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2022 11:51
Ha birde yakında da Valve' in yeni bir patent aldığı söylentileri de dolaşıyordu ortalıkta zaten.. Hani HL e yakında bir tam bildiğimiz büyüklükte olmasa da bir oyun geldi Alyx VR o yüzden HL serisi zorda Portal' a bayagıdır oyun gelmiyor TGA de bir süpriz çıkabilir yani.!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2022 11:45
Tamda 8 Aralıkta yayınlanması sani biraz manidar gibi,O? malüm TGA günü adama düşündürüyor Joof Kiğili,:) acaba Gabd dayıyı ikna etti de Game Awards da Portal serisinin yeni oyununumu göreceğiz acaba...??!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2022 08:38
Eski oyunları boyayıp satmasınlar artık ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
Portal RTX çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir