Posteri yayınlanan Joker'in ilk fragmanı nihayet geliyor

Ersin Kılıç 3.04.2019 - 10:02
Beklenti yükseliyor

Şu sıralar Shazam! 6 Güç filmi ile gündemde olan DC Comics tarafında en çok merak edilen filmlerin başında şüphesiz Joker geliyor. İşte beklentinin yüksek olduğu bu film için nihayet beklenen fragman bugün yayınlanacak. 

Posteri yayınlanan Joker'in ilk fragmanı geliyor

Filmin ilk resmi posteri ile birlikte fragman haberi de geldi. Yapılan açıklamaya göre Joker filminin ilk fragmanı bugün akşam saatlerinde yayınlanacak. Filmin yayınlanan posterine baktığımızda ise tabi ki Joaquin Phoenix tarafından canlandırılan Joker'i görüyoruz. Yine de posterin farklı, sade ve merak uyandırıcı olduğunu da belirtmem gerek.

Daha önce birçok projede yer alan başarılı oyuncu Joaquin Phoenix'ı Joker rolünde göreceğimiz filmde Zazie Beetz ise Sophie Dumond isimli karakteri canlandıracak. 55 milyon dolar bütçelik filmde ayrıca Robert De Niro gibi ödüllü bir oyuncu da bulunmakta. Joker filminin Ekim 2019'da gösterime gireceğini de hatırlatalım. Yayınlanan bu yeni postere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Posteri yayınlanan Joker'in ilk fragmanı nihayet geliyor

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2019 13:31
Bu senenin en çok beklediğim filmi. Cameron Monaghan Gotham'da müthiş bir iş ortaya koydu Joaquin abiyi de merakla bekliyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Posteri yayınlanan Joker'in ilk fragmanı nihayet geliyor
İlginizi Çekebilir