Praey for the Gods için boss mücadelesi videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 23.12.2020 - 11:47
Shadow of the Colossus gibi farklı oyunlardan esinlenen Praey for the Gods için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı.

Praey for the Gods uzun süredir yapım aşamasında olan ve bu süreçte beklenmedik bazı aksaklıklar yaşayan bir oyun. İsim değişikliğinden sonra Praey for the Gods adını alan oyun için son olarak Kasım ayında bir açıklama gelmiş ve oyunun Playstation 5 sürümü duyurulmuştu. Bugün ise oyunda yer alan boss mücadelelerinden birine ait uzun bir oynanış videosu yayınlandı.

Praey for the Gods için oynanış videosu yayınlandı

Videodan görebileceğiniz gibi oyun hem atmosfer hem de genel dinamikleri ile oldukça tanıdık hatlara sahip. Teması, atmosferi ve oynanış dinamikleri ile Playstation klasiklerinden biri olarak gösterilen Shadow of the Colossus'u fazlasıyla andırdığını söyleyebiliriz. Zaten yapım ekibi geliştirme sürecinde bile bunu saklamıyor ve bu klasikten esinlendiklerini dile getiriyorlar. Tabi bu esinlenme ile birlikte Shadow of the Colossus'ta olduğu gibi devasa boss mücadeleleri de oyun boyunca bizi bekliyor olacak. Onların zayıf noktalarını hedef alabilmek için üzerlerine tırmanacağız ve öldürücü darbeyi indirmeye çalışacağız.

Mistik bir dönemde geçen Praey for the Gods'da yolculuğa çıkan yalnız bir savaşçıyı kontrol edeceğiz. Bitmek tükenmek bilmeyen kış mevsiminin arkasında yatan gerçeği araştıracağımız oyunun aynı anda hem Playstation4 hem de Playstation 5 için çıkacağı belirtilmiş.

Praey for the Gods, başta da belirttiğim gibi Bethesda ile yapılan anlaşmazlık sonucu da gündeme gelmişti. Kickstarter sürecinden başarılı bir şekilde çıkan oyunun ismi, Prey for the Gods olduğu için Bethesda'dan veto yemişti. Bethesda, Prey isimli oyunları nedeniyle bu oyuna karşı bir tutum sergilemiş ve oyunun isminin değiştirilmesine neden olmuştu.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.12.2020 22:07
kabus 22 ne kadar resident evil 3se bu da o kadar shadow of the colossus (geçkin benzetmesi)
MK Okuru
MK Okuru 25.12.2020 15:11
Aynen katılıyorum arkadaş.. Yalnız kabus22 gerçekten başarılı bir oyundu bana göre.. Özellikle yeni nesil grafikle konsola optimize edilse bile bu kötü zamanlarda iyi gelir sağlarlardı.. Çoğu yabancı kesim bile başarılı bulmuştu.. Ben olsam arkasında dururdum.. steame bile getirmediler uğraşmadılr
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.12.2020 09:55
Videodan anladığım oyun "Shadow of the Colossus gibi" cümlesindeki gibi fazla olmuş. Bu bildiğin Shadow of the Colossus.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Praey for the Gods için boss mücadelesi videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir