Praey for the Gods PS5 sürümü için oynanış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 5.11.2020 - 11:19
Shadow of the Colossus oyunundan esinlenen Praey for the Gods'ın Playstation 5 sürümünden oynanış videosu geldi.

Praey for the Gods, yaşadığı isim değişikliğinden sonra yapım aşamasına devam ediyor ve oyunun yeni nesil sürümü de duyuruldu. Sahip olduğu teması, atmosferi ve oynanış dinamikleri ile Playstation klasiklerinden biri olarak gösterilen Shadow of the Colossus'u fazlasıyla andırdığını söyleyebiliriz. Zaten yapım ekibi de bu durumu gizlemiyor ve esin kaynaklarının Shadow of the Colossus olduğunu belirtmiş durumdalar. Çetin hava şartları dışında devasa düşmanlara karşı da mücadele edeceğimiz oyunun 2021 ilk çeyrekte çıkacağı da yapılan açıklamalar arasında.

Praey for the Gods, Playstation 5 için geliyor

Mistik bir dönemde geçen Praey for the Gods'da yolculuğa çıkan yalnız bir savaşçıyı kontrol edeceğiz. Bitmek tükenmek bilmeyen kış mevsiminin arkasında yatan gerçeği araştıracağımız oyunun aynı anda hem Playstation4 hem de PS5 için çıkacağı belirtilmiş.

Praey for the Gods, başta da belirttiğim gibi Bethesda ile yapılan anlaşmazlık sonucu da gündeme gelmişti. Kickstarter sürecinden başarılı bir şekilde çıkan oyunun ismi, Prey for the Gods olduğu için Bethesda'dan veto yemişti. Bethesda, Prey isimli oyunları nedeniyle bu oyuna karşı bir tutum sergilemiş ve oyunun isminin değiştirilmesine neden olmuştu.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 14:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.11.2020 16:09
İndie oyun sanırım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.11.2020 13:12
Bumu ps5 grafiği.Şaka mı arkadaş bunlar böyle bir oyunu 2000 li yıllardada oynuyorduk
Kalan Karakter: 300 Gönder
Praey for the Gods PS5 sürümü için oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir