Predator: Hunting Grounds Genişliyor

Tunay Şahin 1.04.2024 - 15:43
Illfonic, Predator: Hunting Grounds için yeni içerikler ve PS5 desteği sunacak. Oyun, asimetrik nişancı deneyimi ve platformlar arası oynanabilirliğe odaklanıyor.

Illfonic, oyun dünyasında klasik IP'leri yeniden hayata geçirme konusunda kendini kanıtlamış bir geliştirici olarak dikkat çekiyor. Ghostbusters: Spirits Unleashed'in ticari başarısının ardından şimdi de gözlerini Predator: Hunting Grounds'a çevirmiş durumda. PlayStation'a özel başlayan macera, yakında Xbox platformlarına da genişleyecek. Fakat bu genişleme, PlayStation kullanıcılarının da göz ardı edilmediğini ve onları da yeni içeriklerin beklediğini gösteriyor.

Predator: Hunting Grounds Yeni İçerikler Getirecek

Predator: Hunting Grounds, Predator evreninde geçen ve oyunculara asimetrik nişancı deneyimi sunan sürükleyici bir oyun. Oyuncular, seçkin bir Fireteam özel kuvvetler ekibinin üyesi olarak paramiliter operasyonları tamamlamaya çalışırken, aynı zamanda Predator rolünü üstlenip ödüller toplayabiliyor. Illfonic, 2024 ve 2025'te oyun için yeni içeriklerin ve PlayStation 5 için yerel destek sağlanacağının bilgisini verdi. Yeni yayıncı olarak 20th Century Games ile işbirliği yapan stüdyo, platformlar arası çevrimiçi oynanışa sahip güncellenmiş bir PlayStation sürümünü de sunacak.

Predator: Hunting Grounds Yeni İçerikler Getirecek

Illfonic CEO'su Charles Brungardt, oyunun güçlü ve hevesli bir oyuncu kitlesine sahip olduğunu ve topluluğun oyunun güncellenip desteklenmesini istediğini belirtiyor. Şirketin artık oyun yayınlama konusunda da aktif olacağını ifade eden Brungardt, Predator: Hunting Grounds'un yeniden kazanılmasının zorunlu olduğunu vurguladı. Oyun için 2.49 yamasının önümüzdeki ay yayınlanacağı ve mevcut PC ve PS4 sürümlerinin bu güncellemeyi alacağı açıklandı.

Gelecek DLC içeriği ve PlayStation 5 için özel bir güncelleme bu yıl içinde oyuncularla buluşacak. Bu güncellemeler, oyunun dengesini ve oynanabilirliğini daha da iyileştirecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 21:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Predator: Hunting Grounds Genişliyor
İlginizi Çekebilir