Predator: Hunting Grounds için yeni bir video yayınlandı

Ersin Kılıç 26.02.2020 - 11:14
24 Nisan 2020'de Epic Games Store üzerinden çıkacak Predator: Hunting Grounds'un yeni videosunda karakter özelliklerine yer verilmiş.

Geçtiğimiz yıl duyurusu gerçekleştirilen ve sessiz sedasız yapımı devam eden Predator: Hunting Grounds için yeni bir video yayınlandı. Sinema tarihinin kültleşmiş filmlerinden biri olan Predator (Avcı) baz alınarak geliştirilen bu yeni oyunda, aksiyon ve vahşetin dibine vurulacakmış gibi duruyor. Avcı ve oyuncuları karşı karşıya getirecek olan oyunun bu videosunda Predator'ın genel özelliklerine değinildiğini görüyoruz.

Predator: Hunting Grounds için yeni bir video yayınlandı

Predator: Hunting Grounds'un yeni videosuna baktığımızda daha çok Predator tarafına odaklandığını görüyoruz. Çarpışmanın bu tarafında yer alırken farklı özelliklere sahip avcılardan birini seçebileceğiz. Tabi sınıf seçimi dışında silahlarınızı da seçebileceksiniz. Bu silahlarla farklı öldürme tekniklerine imza atarken ödülünüzü de yanınızda götürebileceksiniz. Predator için sunulan sınıflar ve özellikleri ise şu şekilde;

Hunter: Çok yönlü avlama stili ve dengelenmiş silah seçimi
Berserker: Diğer sınıflara göre daha güçlü ve ekstra cana sahip
Scout: Diğer sınıflara göre daha hızlı ve dayanıklı

Oyunda daha önce açıklandığı gibi bir grup oyuncu farklı silah ve ekipmanlar ile hayatta kalmaya çalışırken, bir oyuncuyu ise Predator'ı kontrol ederek diğer oyuncuları avlamaya çalışacak. Evolve benzeri bir oynanışa sahip olan Predator: Hunting Grounds, 24 Nisan 2020'de Epic games Store üzerinden satılacak.

Predator: Hunting Grounds için yapılan açıklamalarda oyuncuların pompalı tüfek, hafif makinalı, taramalı tüfek ve keskin nişancı silahı gibi farklı silahları kullanabileceği belirtilmişti. Son derece akrobatik bir şekilde hareket kabiliyetine sahip olan Predator ise tıpkı filmlerinde olduğu gibi uzaylı teknolojisinin nimetlerinden faydalanacak. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.02.2020 07:33
Değişik bir sahne yok bunları gördük zaten tşkler merlin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.02.2020 12:20
TARAMALI:)))
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.02.2020 12:12
Oyun zevkime gram hitab etmiyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Predator: Hunting Grounds için yeni bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir