Pretty Little Liars: Original Sin resmi olarak duyuruldu

Özgür Deveci 25.09.2020 - 14:33
Pretty Little Liars'ın devamı niteliğinde olan Original Sin, HBO Max tarafından resmi olarak duyuruldu.

Pretty Little Liars'ın devamı niteliğinde olan Original Sin, HBO Max tarafından resmi olarak duyuruldu. HBO Max, orijinal Freeform serisinin reboot'u olan Pretty  Little Liars: Original Sin için tam sezon siparişi verdiğini açıkladı. Bu duyuru, projenin geliştirilmekte olduğunun duyurulmasından sadece üç hafta sonra geldi. Dizi, Riverdale'in yapımcısı Roberto Aguirre-Sacasa ve Chilling Adventures of Sabrina dizisinin yapımcısı Lindsay Calhoon Bring'den geliyor.

Dizi, bir dizi trajik olayın Millwood kasabasını paramparça etmesinden 20 yıl sonrasını konu alıyor. Yeni PLL ekibimiz, kendilerini bilinmeyen bir saldırgan tarafından eziyete uğrayan bir grup genç kızın etrafında bulacak ve ebeveynlerinin yirmi yıl önce işlediği gizli günahın bedelini ödemeleri üzerine odaklanacak. Pretty Little Liars: Original Sin karanlık, öfke dolu ve dehşet verici bir drama olarak tanımlanıyor.

Pretty Little Liars: Original Sin resmi olarak duyuruldu

Pretty Little Liars: Original Sin resmi olarak duyuruldu

HBO Max'in orijinal içerik sorumlusu Sarah Aubrey konuyla ilgili "Roberto ve Lindsay, Pretty Little Liars evrenini daha fazla cinayet, gizem ve skandalla genişletiyor ve bunun için çok heyecanlıyız" ifadelerinde bulundu. Dizi, Aguirre-Sacasa’nın Muckle Man Productions ve serinin orijinal yapımcısı Alloy Entertainment tarafından Warner Bros. Television ile birlikte hazırlanıyor. Bring, Alloy’dan Leslie Morgenstein ve Gina Girolamo ile birlikte dizinin senaryosunu kaleme alacak ve yapımcılık yapmak üzere Aguirre-Sacasa ile birlikte ortak yapımcı ve yazar olarak çalışacak. Pretty Little Liars: Original Sin, orijinal dizide olduğun gibi Sara Shepard'ın aynı isimli en çok satan kitap serisine dayanıyor.

Orijinal diziyi yaratan I. Marlene King, yeni diziye dahil değil gibi. King, 20th Television'da yeni bir anlaşma için geçen yıl WBTV'deki genel anlaşmasından ayrılmıştı. Yedi sezon ve 150'den fazla bölümün ardından 2017'de yayın hayatına son veren Pretty Little Liars, iki spin-off dizisine ilham oldu. Pretty Little Liars: The Perfectionists ve Pretty Little Liars: Ravenswood isimli diziler bir sezon yayınlandıktan sonra iptal edildi.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.09.2020 21:58
En sevdiğim serilerden biridir, merakla bekliyorum yan dizisini
MK Okuru
MK Okuru 26.09.2020 09:14
bende
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pretty Little Liars: Original Sin resmi olarak duyuruldu
İlginizi Çekebilir