Prey 2'nin Teaser sitesi güncellendi

Berkant Jeff Akarcan 28.02.2013 - 13:56
Alien Noire sitesi yenilendi
Bu ay başında Prey hayranları heyecanlandıran ve Prey 2'nin teaser sitesi olduğu düşünülen Alien Noire sitesindeki geri sayım devam ededursun, site güncellendi. Sitenin altına Bethesda ve Human Head'in logoları geldi, bir nevi yüzbaşı aşikar iş başında.

Prey 2'nin Teaser sitesi güncellendi
Biz bu haberi girerken geri sayım 29 saatteydi ve 2 Mart'ta ne açıklanacağını merakla bekliyoruz. Bethesda ise yaptığı açıklamada siteyle ilgili bir bağlantısının olmadığını söyledi, Human Head'den ise konuyla ilgili kimse yorum yapmadı.

Domain kayıtlarını didikleyen Twitter kullanıcısı Superannuation ise sitenin gerçek olduğunu ancak siteyi kuranın Bethesda değil de oyunu geliştiren ekipten bir kaç üye olduğunu söyledi.

Sitenin kaynak kodları da doğal olarak yenilendi ve ilk başta "Tommy needs your help" (Tommy'nin size ihtiyacı var) şeklindeki gizli kodun yanına "with a stranded human who wants to go home." (evine gitmek isteyen darda kalmış bir insanla beraber) geldi. Bu ikinci insanın kim olduğunu bilmesek de orijinal Prey'in aksine Prey 2'de ana karakterimiz Tommy olmayacağını biliyoruz.

Prey 2 her ne kadar geliştiriliyor olsa da yıllardır ve bir noktada duyurulacak olsa da Alien Noire sitesinin doğruluğu konusunda şüpheler devam ediyor. Bakalım 2 Mart'ta sitede neler olacak?
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Prey 2'nin Teaser sitesi güncellendi
İlginizi Çekebilir