Prey Typhon Hunter güncellemesi resmen duyuruldu

Ahmet Özçilingir 8.12.2018 - 12:51
Prey'e yeni güncelleme

Prey Typhon Hunter güncellemesi resmen açıklandı. Arkane Studios, oyun görüntülerini de içeren bir fragmanla birlikte güncellemeyi duyurdu. Prey Typhon Hunter, tüm platformlar için 11 Aralık'ta yayımlanacak. Prey Typoh Hunter duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Prey Typhon Hunter güncellemesi resmen duyuruldu

Typhon Hunter, Prey için duyurulan çok oyunculu mod olarak dikkat çekiyor. Typhon Hunter'da oyuncular mimikleri de kontrol edebilecekler. Enteresan oynanış yapısı ile dikkat çeken modda, bir oyuncu, Morgan Yu'yu kontrol ederken, beş oyuncu Mimikleri kontrol edecek. Mimiklerin, dönüşerek farklı nesnelerin kılığına girebilecek. Oyuncuların gizlenmek ve arayan kişinin gizlenenleri bulması için bulmak için kısıtlı zamanları olacak. Bu arada, Morgan onları bir tabanca ya da anahtarla avlamak zorunda kalacak. 

Prey'den bildiğimiz haritaların yer alacağı çoklu oyuncu modunda, Talos I bölgesi, Yellow Tulip, Karaoke Bar, Morgan'ın ofisi ve hatta Morgan’ın dairesi gibi yerlerin de bu moddda yer alacağı açıklandı. Typhon Hunter da PS4 ve PC oyuncuları için VR kaskları da destekleyecek.  Trans Star VR modu ile Prey oyunundan önce yaşananlara da şahit olabileceğiz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.12.2018 16:25
Oyun pahalılığindan 90 saat ac origins 100 saat prey oynadım bu gidişle mass effect andromedada ayak basmadık gezegen bırakmıcam ????
Kalan Karakter: 300 Gönder
Prey Typhon Hunter güncellemesi resmen duyuruldu
İlginizi Çekebilir