Prey'e yeni bir genişleme paketinin geleceği ortaya çıktı

Ahmet Özçilingir 21.05.2018 - 10:39
Bu sefer yolculuk Ay'a

Geçtiğimizi gün Prey'in Steam sayfasının, başarımlar kısmında bir güncelleme yapıldı. Yapılan güncellemeyle birlikte sayfaya eklenen başarımlar; " If you Believed They Put A Man On The Moon" yazısını oluşturduğu görüldü. Ünlü müzik grubu R.E.M'in meşhur şarkısı Man on The Moon'a atıf yapan bu gizli mesaj, Prey'e yeni bir genişleme paketi geleceği, oyunun Ay'da geçeceği yönünde söylentilerin çıkmasına sebep oldu.

Prey'in yeni genişleme paketi Ay'da mı geçecek?

Aslında Prey'e gelecek yeni genişleme paketi ile Ay'a yolculuk yapılacağının sinyalleri daha önceden verilmişti. Geçtiğimiz Mart ayında Prey'in resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, oyundaki Ay görüntüsü paylaşılmış ve "Gerçekten orada ne olduğunu biliyor muyuz?" şeklinde bir soru sorulmuştu. Görünen o ki Prey'in yapımcıları gizli mesajlar vermeyi oldukça seviyor. Bir reddit kullanıcısı da, Prey'de bulunan Kasma Corp şirketinin reddit hesabından paylaşılan şifreli mesajı çözerek, bir gif'e ulaştı. Görüntüde, arka planda bulunan Ay görüntüsünün önünde " Simülasyon Resetleniyor" yazısı beliriyor. Bütün ipuçları gösteriyor ki, Prey'e yeni bir genişleme paketi yolda. Yeni genişleme paketinin Bethesda tarafından önümüzdeki E3'te duyurulması bekleniyor.

Prey'e yeni bir DLC'nin geleceği şifreli mesajda ortaya çıktı

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 07:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
etemelkuran
etemelkuran 22.05.2018 03:35
Kasma Korp fazla kasma.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2018 11:58
Aya baktım seni gördüm, sana baktım Prey gördüm.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2018 10:59
Harika haber uzun zamandır bekliyordum. Yalnız "yeni dlc" denmiş, bundan önce çıkan başka bir dlc daha mı var anlayamadım?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Prey'e yeni bir DLC'nin geleceği şifreli mesajda ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir