Prey'in demo versiyonu yayınlandı

Mehmet Atilla Turan 17.08.2017 - 11:56
Demo versiyonu herkese ve her platforma açık!
CryEngine'i sonun kadar kullanmayı başaran PREY, ilk başlarda optimizasyon sorunları nedeniyle sıkıntı yaratmıştı. Fakat bunun üstesinden kolayca gelen Arkane Studios, kendine o kadar güveniyor ki, Prey'in demo versiyonunu PC, PS4 ve Xbox One platformlarında yayınladı.

PREY üzerinde Bethesda ile beraber çalışan Arkane Studios, geçtiğimiz gün "Free Trial" adı altında PREY'in zamanlı demo versiyonunu Playstation 4 ve Xbox One konsollarında yayınladı. Belirli bir süre sonra bedava deneme versiyonunu demoya çeviren yapımcılar, oynanış süresini 1 saatten sınırsıza çevirdi. Yaklaşık 1 saat süren demo versiyonunu istediğiniz kadar oynayabilir, bitirdiğinizde ise Uzay İstasyonunda istediğiniz şekilde dolaşabilirsiniz.

Prey'in demo versiyonu yayınlandı
PREY'in demo versiyonlarında Steam'den ve PREY'in kendi sitesinden ulaşabilirsiniz. Sitede de belirttiği gibi Playstation 4 versiyonu 13.7GB iken Xbox One versiyonunda 13.1GB gibi bir yer kaplıyor. PREY, çıkışı sırasında PC platformundaki oyuncuların canını sıksa da, yayınlanan güncellemeler ile artık stabil bir framerate's sahip. Yani, eğer PREY'le alakalı bir sorun yaşadıysanız, bu sorunların ortadan kalktığını belirtebiliriz.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.08.2017 21:16
İyi de bunun demosu uzun zaman önce gelmedi mi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Prey'in demo versiyonu yayınlandı
İlginizi Çekebilir