Prime World'den yepyeni bir güncelleme daha

Merlinin Kazanı 27.06.2013 - 16:11
Nival çalışıyor
Prime World hemen her hafta gelen güncellemeler, yenilikler ve PVE oyun modu gibi MOBA’da pek rastlanmayan özellikler sayesinde son dönemin en dinamik oyunlarından biri haline geldi. Son güncelleme 9.8.5 ile, popüler Prime World kahramanları Mucit, Ressam, Vampir, Kurtbey, Ateşli Tilki ve daha pek çokları yeniden düzenlendi. Kahramanlara gereken yeteneklerin Savaş Ödülü olarak çıkmasında düzenlemeler yapıldı. Oyuncular önemli birtakım yetenekleri artık daha rahatlıkla alabilecek. Prime World uğruna pek çok ünlü oyun serisinin devamını getirmeyen ve tamamen Prime World’e odaklanan Nival hem bu oyundan hem gelecek oyunlardan hem de Türkiye pazarından çok umutlu. Önümüzdeki günlerde şirketin Türk oyunculara pek çok sürprizi olabilir.

Prime World'den yepyeni bir güncelleme daha
Nival ekibi Prime World için olduğu kadar, Türkiye’deki oyun piyasası için de heyecan duyuyor ve olumlu şeyler düşünüyorlar. Pazarlama Direktörü Sergey Galyonkin, Nival’in Türkiye oyun pazarına girişini şu şekilde anlatıyor: “Prime World’ü CIS bölgesinde (eski Sovyetler Birliği ülkeleri) başlattık ve başarılı olduk; Türkiye bir sonraki ülke olarak doğru seçimmiş gibi göründü. Türk oyuncuların PVP’yi ve strateji oyunlarını çok sevdiğinin farkındayız. Bunun için Prime World’ün bu kitleye uyacağını düşündük.” Oyun Operasyon Departman Lideri Ivan Spijarskiy ise şöyle diyor: “Prime World bizim Türkiye’de çıkarttığımız ilk oyun. Piyasa hakkında çok büyük tecrübe ve bilgi ediniyoruz. Çok fazla şey öğrendik. Er ya da geç başka Nival oyunlarını da piyasaya sunacağız ve onları siz de beğeneceksiniz.”

Prime World'den yepyeni bir güncelleme daha
Sergey Galyonkin, oyun şirketlerinin Türk piyasasında büyüyebileceği geniş bir alan olduğunu düşünüyor. Sergey, “Öncelikle, online PC oyunlarının sayısı kredi kartlarının ve diğer ödeme yöntemlerinin sayısıyla orantılı olarak yükselecektir” diyor ve ekliyor: “Bunu Rusya’da gördük. 10 yıl önce piyasa SMS ile ödemeler üzerine kuruluydu. Kredi kartı ve ödeme kiosk’leri yaygınlaştıktan sonra piyasa büyüdü. Ayrıca, bence mobil bir sonraki büyük hit ve bu konuda Türkiye piyasasında çok fazla fırsat var.”



Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 07:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Prime World'den yepyeni bir güncelleme daha
İlginizi Çekebilir