Prince of Persia bildiğiniz gibi uzun süredir sesi soluğu çıkmayan ve hayranların en çok beklediği yapımlardan biri sıfatını koruyor. Oyuncuların beklentisi her ne kadar yeni bir oyun olsa da Ubisoft, Pers Prensini farklı yapımlarda karşımıza çıkartmaya devam ediyor. Ünlü karakterin yeni durağı ise firmanın online bazlı oyunu For Honor oldu.
Prince of Persia beklemediğimiz bir şekilde geri döndü
For Honor için özel olarak duyurulan etkinlik ile Prince of Persia oyuna eklenecek ve oynanabilir bir karakter olarak savaş alanında yeteneklerini sergileyecek. Ruler of Time isimli yeni mod ile birlikte oynanabilir olarak oyunda yer alan Prince, kendine has kılıcının yanı sıra Zaman hançeri'ni de kullanabiliyor.Ayrıca bu etkinlik ile birlikte oyuna Prince of Persia temalı yeni eşya ve kostümler de eklenmiş olacak.
Son olarak bu etkinliğin 19 Mart'tan itibaren başlayacağını da hatırlatalım. prince of Persia ve For Honor işbirliği için yayınlanan tanıtım videosu ise şu şekilde;

Yorumlar (6)
God of War'ın başarısını görünce belki, Ubi'de Prince of Persia'yı reboot edip benzer konseptte hazırlayabilir. Nerden uyduruyorsun bunu diyen olursa ? Bakınız...Zelda Botw ile Gods & Monsters
God of War ben de oynadım. eğlenceli bir oyun değildi bence, sırf PS4'e öel diye insanlar hamur kabartma tozu mod on olmuşcasına karbarttılar da abarttılar oyunu. Horizon Zero Dawn'ı da övğyorlardı, PC'ye geliyor ya, PS kullanıcıları da "zaten çok güzel oyun değildi" diye 360 derece döndüler.
keşke beş para etmez bir oyunun dlcsi değilde ayrı bir oyun olarak çıkartsaydınız prensin tipi kayıkta olsa yinede güzel bir oyun olurdu ya haklarını sonye konamiye falan satın yada artık suyunu sıktığınız assasins creedi bırakıp gerçek bir prince of persia gösterin bize hep aynı oyunları yapıyonuz.
Nerede o 20 sene önceki Prince of Persia, Bir an sevindim bu haberi görünce ama sevincim kursağımda kaldı. Bu sadece bir DLC o kadar :(
Ulan yeni oyun değil zaten bu. For Honor un dlc si. Cajilmisiniz yoksa bilerek mi böyle yazıyonuz?
ubisoft batsın artık yada pop haklarını devretsin özgür bıraksın artık şu prensi salsın artıııııkk