Prince of Persia Remake bu yıl çıkmıyor

Murat Oktay 8.06.2021 - 13:44
Ertelenen oyunlar kervanına, Prince of Persia Remake de eklendi. Ubisoft oyunun 2022'den önce çıkmayacağını açıkladı.

Prince of Persia Remake, seriyi ve türü sevenlerin beklediği yapımlardan biri. Prince of Persia: The Sands of Time Remake için daha önce bu yıl için beklentileri oluşturan firmanın geliştirici ekibi tarafından yapılan açıklama ile önümüzdeki seneyi işaret etti.

Prince of Persia Remake seneye çıkacak

Ayrıca 12 Haziran 2021 saat 22:00'da gerçekleşecek olan UbiForward etkinliğinde de yer almayacak olan Prince of Persia Remake için ne zaman bir açıklama ypaılacağına dair bir bilgi bulunmamakta. Geliştirici ekibin bildirdiğine göre, oyun tamamlanma aşamasına çok yakın olsa da şu an sunuma girmeyecek.

Prince of Persia Remake bu yıl çıkmıyor

Daha önce üç defa ertelenen oyun için yapılan bu açıklama, sizler gibi, bizlerde de hayal kırıklığı yarattığı kesin. Ancak diğer taraftan, ilk açıklandığında aldığı tepkiler sonrası, geliştirici ekibin iyi iş çıkartmak için çok çalıştığını da gösteriyor.

Oyunun Konusu

Oyun MS 9. yüzyılda İran'da geçiyor ve Prens'in görünmeyen bir dinleyiciye maceralarını anlatmasıyla başlıyor. Prens ve babası Shahraman'ın ordusu, Azad Sultanını ziyaret etmek için Hindistan'dan geçiyor. Yerel bir Maharaja'nın Veziri, Zamanın Kumları olarak bilinen bir maddeyi kullanarak ölümünü önlemek isteyen, onları Kumların depolandığı Maharaja'nın sarayına saldırmaya ikna eder. Dövüş sırasında Prens, Zamanın Hançeri adlı bir eser bulur ve Maharaja'nın kızı Farah, Azad Sultanı'na hediye olarak alınır. Azad'ı ziyaret eden Vezir, Prens'i Kumları serbest bırakması için kandırır ve Prens, Vezir ve Farah (sırasıyla Hançer, bir asa ve bir madalyon tarafından korunan) dışındaki herkesi canavara dönüştürür. Vezir Hançer'i Prens'ten almaya çalışır, ancak kaçar ve sonunda Farah'ın verdiği zararı geri almak ve onun sadakati ve amaçları hakkında şüpheleri olsa da Kumların dünyayı kaplamasını engellemek için Farah ile ittifak yapar.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 22:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.06.2021 21:48
Kült bir seri ancak Two Thrones sonrası özellikle yapımcılar tarafından çok arka plana atılmış bir oyun. Çok ayıp ediyosun ubisoft,
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2021 14:47
Teknoloji var imkan var fakat firmalar remake ve remastered larla uğraşıyorlar Nede olsa yeni oyun için uğraşmayıp insan söğüslemek bu olsa gerek birde yeni nesil yeni nesil diyorlar bu mu yeni nesil remake remstered mı. Abi 1 trilyon param olsa bile oyun işine bulaşmam pc mis konsolmus almam
MK Okuru
MK Okuru 9.06.2021 21:48
Remake ve Remaster oyunların yeni nesil olduğunu kimse söylemedi zaten. Kendi kendine atarlanma
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2021 20:22
hiç çıkmasada bence kimse bişey kaybetmez.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2021 19:27
Videoları gözükmüştü o haliyle çıkmasın da bir zahmet yazık ederler güzelim yıllara acemi öğrenciler hazırlamış gibiydi..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Prince of Persia Remake bu yıl çıkmıyor
İlginizi Çekebilir