Prince of Persia Remake çıkış tarihi ertelendi

Alparslan Gürlek 8.12.2020 - 21:27
Prince of Persia: The Sands of Time Remake çıkış tarihi değişti. Ubisoft bugün yapılan bir duyuruyla yeni tarihi oyunculara duyurdu.

Bildiğiniz gibi son olarak Eylül ayında oyuna dair bilgiler sızdırılmıştı, bu sızıntıyı oyunun resmi duyurusu takip etmişti. Prince of Persia Remake adıyla andığımız yeni PoP oyunu için birçok oyuncu oldukça heyecanlanmıştı. İlk yayınlanan duyuru fragmanıyla birlikte Prince of Persia Remake çıkış tarihi de 21 Ocak 2021 olarak duyurulmuştu. Tabi videodan sonra hayranlardan tepki alan Ubisoft bu konuda bir süre sessiz kalmayı seçmiş gibi görünüyor. Şimdi ise yaklaşık iki aylık bir erteleme söz konusu.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake iki ay ertelendi

Ubisoft bugün sosyal medya kanallarından yaptığı duyuruyla Prince of Persia: The Sands of Time Remake için çıkış tarihinin değiştiğini duyurdu. Yeni moda olsa gerek, COVID-19 nedeniyle bu yıl her 3 oyundan 1 tanesi ertelendiğinden erteleme kelimesini kullanmıyorlar. Hatırlayacaksınızdır, Cyberpunk 2077 son ertelendiğinde de "ileriye taşımak, ötelemek" gibi bir kelime kullanılmıştı. PoP Remake için de durum böyle. Oyun ertelendi. Yeni çıkış tarihi ise yine resmi olarak 18 Mart 2021 olarak duyuruldu. Yaklaşık iki aylık bir gecikmeden söz ediyoruz.

Yapılan resmi açıklama şu şekildeydi:

"Ubisoft Forward dijital konferansımız sırasında Prince of Persia: The Sands of Time Remake ile Prens'in dönüşünü gururla duyurduk.

Prens ve Farah'ın hikayesini, yeniden tasarlanan 11. yüzyıl Pers devletinde tekrar anlattığımız bu oyunu, sizlere sunmaktan heyecan duyuyoruz. Ancak 2020 yılı eşi benzeri olmayan bir yıl oldu. Bugün, oyun üzerinde çalışmak için ek zaman ayırdığımızı bilmenizi istedik. Bununla birlikte, Prince of Persia: The Sands of Time Remake'in çıkış tarihi 18 Mart 2021 olarak değiştirildi. Keyif alacağınız bir oyun sunmamızı sağlamak için bunun doğru bir karar olduğuna inanıyoruz.

Prince of Persia'ya gösterdiğiniz destek ve sabrınız için teşekkür eder, bu dönemde güvende ve sağlıklı kalmanızı dileriz."

Prince of Persia Remake çıkış tarihi ertelendi

Tabi Ubisoft bu açıklamalardan sonra oyunculardan duymaya alışık olduğu birçok tepki aldı. Türk oyuncusu tarafından yerden yere vurulan Ubisoft kendisini ateşe attı da diyebiliriz. İlk fragman gösterildiğinde hayal kırıklığına uğrayan oyuncular sosyal medya kanallarında da bu tepkilerini yeniden dile getirdi. Umarız bu erteleme haberi bazı şeyleri düzeltir ve oyuncuların beklentilerine ve serinin namına yakışır bir yeniden yapım görürüz.

Özetleyecek olursak ilk kez 21 Ocak 2021 olarak duyurlan Prince of Persia Remake çıkış tarihi 18 Mart 2021 olarak değiştirildi. Peki sizler bu konuyla ilgili neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.01.2021 20:52
Geç çıkması sorun değil. Yeter ki remake in ve efsane oyunun hakkı verilsin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.12.2020 11:38
Remastered gibi yaptığınız oyunu gerçekten remake yaparsınız umarım ertelenmesi doğru bence sorunlu çıkacağına geç çıksın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.12.2020 11:18
Oyun şu tarzıyla hiç çıkmasın bence. Remake adına düzgün birşey yapılamadı serinin yeni nesile uygun potansiyeli var ama klasik UBİSOFT herzaman ki gibi farklı seçenekler yapmış. Piyasada ki başarılı Remake lere baksalar yeterli ama işte bakacağız artık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.12.2020 11:03
Türk oyuncusu tarafından yerden yere vuruldu. Bunu okuyunca ben utandım Türk olarak. Yani be ey çok bilmiş Türk oyuncuu, ulan her önüne geleni eleştireceğine dönüp bir kendini eleştirsen keşke. Eminim oynadığın oyunların %90 ı korsandır. Gelmiş adamlara laf ediyorsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.12.2020 21:33
Ertelenmesi kesinlikle gereken bir oyundu. Grafikler ile Remake kelimesi çok alakasızdı.
MK Okuru
MK Okuru 8.12.2020 23:47
Remake değil Demake olmuş. :D :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Prince of Persia Remake çıkış tarihi ertelendi
İlginizi Çekebilir