Prince of Persia: The Sands of Time Remake fragmanı yayınlandı

Alparslan Gürlek 10.09.2020 - 22:37
Prince of Persia: The Sands of Time Remake için bugün yapılan Ubisoft Forward etkinliğinde yeni bir fragman yayınlandı. Görüntüler tartışılır.

Hayranların merakla beklediği Prince of Persia: The Sands of Time Remake oyunu için ilk resmi fragman yayınlandı. Bugün yapılan Ubisoft Forward etkinliğiyle oyuna dair yeni bir fragman gösterildi.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake fragmanı beklentileri düşürdü

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda ilk defa bir Prince of Persia oyununun remake sürümünün yapıldığını duymuştuk. Hangi oyun olduğuna kafa patlatırken yeni bir sızıntı ile bunun The Sands of Time olduğunu öğrendik. Serinin yeniden yapımı en çok beklenen oyunlarından biri olduğunu söyleyebileceğimiz oyun için bugün güzel bir haber aldık.

Ubisoft'un çok beklenen ve neredeyse eskimeye yüz tutmuş serisi Prince of Persia için geçtiğimiz günlerde bir VR oyunu duyurulmuştu. Hayranlardan gelen "Ne VR'ı kardeşim!" tepkilerinin ardından Ubisoft sürprizini yaptı. Söylentiler ve sızıntılarla geleceğini anladığımız Prince of Persia: The Sands of Time Remake sonunda canlı kanlı karşımızda, peki beklediğimiz gibi mi? Tartışılır. İzliyoruz efendim.

Seriye tadını tuzunu veren sinematik oynanış geçen uzun yılların ardından formundan pek bir şey kaybetmemiş. Gayet heyecan verici görünen oynanış sahneleri umarım sadece fragmanda gördüğümüzle kısıtlanıp kalmaz. Ne kadar iyi görünse de bir noktada bu remake gerçekten yapılmış mı sorgulatıyor. Önümüzdeki yıl çıkacak bir oyuna göre bazı noktalarda eksikleri var.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake fragmanı yayınlandı

Fragmana bakarak görsel kaliteyi yorumladığımızda bugün biraz eskimiş görünen bir yapısı var. Sanki çağa ayak uyduracakmış da son anda vazgeçmiş gibi görünüyor. Yine de Prince of Persia için PC'ye yeni bir oyunun gelmesi güzel oldu diyebiliriz. PoP serisi için Ubisoft tarafından geliştirilmiş ilk yeniden yapım olarak karşımıza çıkan Prince of Persia: The Sands of Time 21 Ocak 2021 tarihinde sevenleriyle buluşacak. Oyun, Xbox One, PlayStation 4 ve PC için geliyor.

Yeni nesil konsollar için gelmeyecek olan oyun, grafiksel anlamda zayıf gözükse de hayranların severek beklediği bir seriden geldiği için bu handikabı kapatıyor diyebiliriz. Sizce PoP serisinin yeni oyunu nasıl görünüyor? Bizleri hayal kırıklığına uğratacak mı? Alt taraftaki yorumlarda görüşlerinizi belirtebilirsiniz.

Yorumlar 40
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 10:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2020 03:57
Bunun neresi Remake! Orijinal oyundan downgrade yiyen Remake mi olur? :D :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2020 18:00
Bu yeni nesil konsolların pro modellerindende görsel anlamda bişey beklemeyin ,,,,,
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2020 17:24
Bizle OYUN oynamayın,,,,,,,adam gibi konsol yapın.....
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2020 16:19
Büyük hayal kırıklığı oldu. Ubisoft eski ubisoft değil. Splinter Cell ve eski prince of persiadan sevdigimiz ubisoft değil artık orasını anladık. Bu 2 efsane seriyi bize kazandıracaklari umudumu da yitirdim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2020 17:57
normalde grafik delisi falan değilim,adam gibi oynanış yeter de bu hem grafik hem oynanış olarak fazla mı ilkel kalmış?çünkü 2003'de çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2020 16:17
Doğru hatırlıyorsun. 2003
Kalan Karakter: 300 Gönder
Prince of Persia: The Sands of Time Remake fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir