Priston Tale 2 Tr açık betası perşembe açılıyor

Merlinin Kazanı 22.03.2011 - 15:32
49'uncu seviyeye ulaş 1000 TL'ye varan ödüllerden kazan!
Game Bridger, Ocak ayında Türk oyun severlerle buluşturduğu Priston Tale 2: The Second Enigma oyunu için açık beta sürecine başlıyor. Açık beta süreci, 24 Mart 2011 Perşembe günü Türkiye saati ile 18.00’de ilgilenen tüm oyuncular için başlayacak. Bu açılısı kutlamak için oyun ve eğlence platformu GamerKraft Türkiye, sıkı oyuncuların, sadece oyunu oynayarak ve karakterlerinin seviyesini yükselterek, nakit ödüllerden bir veya daha fazlasını kazanabilecekleri çok özel bir yarışmaya da ev sahipliği yapıyor olacak. GamerKraft üyeleri açık betada kullanacakları yeni istemcileri veya kapalı beta sürümlerini yükseltebilecekleri güncelleştirmeyi https://pt2.gamerkraft.com.tr adresinden edinebilirler.

Priston Tale 2 Tr açık betası perşembe açılıyor
“49ncu Seviye Yarış” etkinliği tüm açık beta oyuncularını, 49ncu seviyeye ilk erişenlerden olmak ve iki farklı yoldan ödüller kazanmak için başlangıç çizgisinde buluşturacak. 49ncu seviyeye herhangi bir karakteri ile erisen ilk beş oyuncu 100 TL ödül için yarışacak. Altı farklı sınıftan altı karakterle erisen ilk beş oyuncu 1000 TL’yi bulan büyük ödüllerden kazanacak. Ayrıca sadece oyunu oynayarak ve seviyelerini yükselterek kazanabilecekleri birçok ödül de Priston Tale oyuncularını bekliyor. Bu yarışmalar Priston Tale açık betaya baslar başlamaz, yani 24 Mart Perşembe günü saat 18.00’de başlıyor. Kazanmak için yapmanız gereken tek şey oynamak. Başlangıç çizgisinde yerinizi almak için https://pt2.gamerkraft.com.tr adresinden oyun istemcinizi indirin. Bu etkinlik ve yarışma ile ilgili tüm detayları https://forum.gamerkraft.com.tr adresindeki GamerKraft forumlarında bulabilirsiniz.

Priston Tale 2 Tr açık betası perşembe açılıyor
Priston Tale 2: The Second Enigma, Windows platformu için ücretsiz bir MMORPG oyundur. Oyuncular, uçsuz bucaksız ve harikulade Priston kıtasının Şeytani tanrısı Miranda‘nin zulmüne son verebilecek tek gücü elde etmek için yarışmaktadırlar: The Second Enigma.  Priston Tale 2, oyunculara üç farklı irk ve onlarca sınıftan karakterler, binlerce görev,  rekabetçi PvP yapısı, yeni eşya ve beceriler ve kapsamlı birlik ve parti desteği ile benzersiz bir RPG deneyimi sunar.  Tüm bunlara ek olarak, Unreal Motoru sayesinde göz alici grafikleri ile Priston Tale 2: The Second Enigma oyunu ilgiyle izlenen yapımcı YD Online‘in imzasını taşımaktadır. Priston Tale 2: The Second Enigma, GamerKraft‘in ücretsiz oyunlarından biridir.

Priston Tale 2: The Second Enigma ücretsiz indirilip oynanabilir.  https://pt2.gamerkraft.com.tr adresinden Priston Tale 2‘nin resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

GamerKraft portalının tüm ücretsiz oyunları ve sosyal platformu için https://www.gamerkraft.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.  

- Basın Bülteni
Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 15:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Priston Tale 2 Tr açık betası perşembe açılıyor
İlginizi Çekebilir