Pro Evolution 6 - Şampiyonlar bekleniyor !

Sami Türk 3.06.2010 - 12:31
Pro Evolution 6 - Şampiyonlar bekleniyor !

Pro Evolution 6 - Şampiyonlar bekleniyor !

Microsoft ve Konami şampiyon arıyorlar. Xbox Live vasıtasıyla Pro Evolution Soccer 6’da sekiz ülkeden sekiz oyuncu karşı karşıya geliyor. Oyunun galibi Londra’ya müthiş bir gezi şansını yakalıyor. Başşehirde 16 Nisanda Reebok VIP gecesine katılıp yıldız oyuncular Thierry Henry, Andriy Shevchenko ve Iker Casillas ile kazanma şansı da cabası! Ayrıca gerçek bir idman ve PES6 müsabakası da verilen vaadler arasında.

İlgilenenler için pesheroes.com’da tüm gerekli bilgiler yer alıyor. Ve bir de sayaç: Zaman sona erince başlangıç düdüğü çalıyor. Akabinde tüm 16 yaş üzeri PES6 oyuncuları kayıt yaptırabilecekler. Bazı şahsi sorular haricinde cevaplanması gereken bir yeterlilik sorusu da bulunacak. “Önce gelen” prensibiyle hareket edilecek. İlk sekiz katılımcı, çevrimiçi bir müsabakada karşı karşıya gelecek ve böylelikle Londra’ya gidecek ve Fransa, İngiltere, İtalya, Portekiz, İsveç, İsviçre ve Finlandiya’daki rakipleriyle tanışacak oyuncu tayin edilecek.

Orada da her ülkenin galibinin özel bir mükafatla ödüllendirileceği başka bir müsabaka daha yapılacak. Tabii ki Türkiye’den katılım yapılamayacak olması üzücü!

Kaynağa ulaşmak için tıklayınız.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 02:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pro Evolution 6 - Şampiyonlar bekleniyor !
İlginizi Çekebilir