Pro Skater 5 için yeni bilgiler yayımlandı

Alperen Yüksel Altuğ 13.07.2015 - 18:09
Sony kullanıcıları için daha fazla içerik geliyor

Robomodo ve Disruptive Games tarafından geliştirilen ve yayımcılığını Activision’ın üstlendiği ünlü Tony Hawk's Pro Skater serisine katılmayı bekleyen Tony Hawk's Pro Skater 5 için yeni bilgiler, bugün geliştirici ekip tarafından ufak bir röportaj sırasında ortaya çıktı.

1999 yılından itibaren tüm kaykay sevenler tarafından büyük bir zevkle oynanan oyunun, eski nesil konsollar ve yeni nesil konsollar için duyurulmuştu. Fakat gelen açıklama ile, Sony kullanıcılar için daha avantajlı olacağı belirtildi.

Pro Skater 5 için yeni bilgiler yayımlandı

İlk olarak eski ve yeni nesil Sony kullanıcılarının sevineceği bir haber ile başlayalım. Ratchet, Sweet Tooth ve Sackboy’u seversiniz değil mi? Tony Hawk's Pro Skater 5 oyunumuzda; Ratchet, Sweet Tooth ve Sackboy’da kafa modelleri ile oynanabilir olacak.

THPS 5 ile daha çok çoklu oyuncuya ağırlık verdiğini belirten geliştirici ekip, 20 kişilik sunucular ile bu keyfin kat kat artacağını açıkladı. Sunuculara özel görevlerin ve çeşitli etkinliklerinde oyuna dahil olsa da, bu etkinliklerden her oyuncu da yararlanamayacak. Bu özel sunucu ve özel etkinliklerden sadece PlayStation 4 oyuncuları faydalanabilecek.

Pro Skater 5 için yeni bilgiler yayımlandı

Unreal Engine 3 ile geliştirilen Tony Hawk's Pro Skater 5; 29 Eylül tarihinde PlayStation 4 ve Xbox One için, bu yılın son çeyreğinde ise PlayStation 3 ve Xbox 360 için raflardaki yerini alacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.07.2015 23:26
PC için çıkmayacak yani :/
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pro Skater 5 için yeni bilgiler yayımlandı
İlginizi Çekebilir